Dimarts, 11 de maig de 2010 | 12:26
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Vodafone retira la seva antena il·legal a instàncies de l’Ajuntament

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss
L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
Vodafone retira la seva antena il·legal a instàncies de l’Ajuntament
Municipis 19/04/2010 22:59
Vodafone ha desmantellat aquest cap de setmana, a requeriment de l’Ajuntament de L’Hospitalet, l’antena il·legal de telefonia que tenia instal·lada en un edifici del carrer Major, al barri Centre, i oculta sota una estructura amb forma de xemeneia.
Carrer Major de l'Hospitalet de Llobregat
El mes de desembre, l’Ajuntament va aprovar una sanció econòmica a la companyia per haver instal·lat sense permís l’antena i li va denegar la llicència. L’Ordenança municipal reguladora de les activitats i instal·lacions de radiocomunicacions estableix en el seu article 14 que les antenes de telefonia mòbil només es poden instal•lar sobre l’edifici més alt del seu entorn, supòsit que no es complia en el cas de l’antena del carrer Major.

Representants municipals de l’Àrea de Medi Ambient, d’activitats reglades i de la Regidoria del Districte 1 es van reunir en diferents ocasions amb els veïns del carrer Major per informar-los sobre el seguiment d’aquest cas.

Si la companyia no hagués retirat l’antena, l’Ajuntament hauria demanat el permís judicial per entrar a la finca i procedir al desmantellament de l’aparell.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1