Dimarts, 11 de maig de 2010 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Esports >

"Estic orgullós d'haver pogut vestir la samarreta d'aquest equip"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss
Higuaín es prepara per abandonar el Madrid
"Estic orgullós d'haver pogut vestir la samarreta d'aquest equip"
Esports 10/05/2010 13:11
Guti es va acomiadar aquest dissabte del Santiago Bernabeu, però no serà l'únic que no torni a vestir la samarreta blanca a l'estadi. Dudek, Diarra, Gago… poden abandonar l'equip, igual que Gonzalo Higuaín, qui s'ha obert la porta amb unes enigmàtiques declaracions.
higuain
El davanter argentí volia seguir en el Reial Madrid, però se sent menyspreat per la directiva, que no li vol reconèixer el seu pes dins de l'equip amb un sou d'estrella.

"És un orgull l'aplaudiment de la gent, que sap que aquests tres anys i mig que he estat aquí ho he donat tot per aquest club. Sempre que surto a jugar deixo tot en el camp, de vegades surt bé i de vegades surt malament, però estic orgullós d'haver pogut vestir la samarreta d'aquest equip". Amb aquestes paraules va sorprendre l'argentí després de finalitzar el partit del dissabte, deixant-se oberta de bat a bat la porta de sortida de l'equip.

Higuaín porta diversos mesos negociant la seva renovació amb el conjunt blanc, però les xifres entre la directiva i el ‘Pipa' es troben massa allunyades perquè es pugui produir un acord.

A més, el Chelsea està a l'aguait per preparar una oferta per l'argentí i poder incorporar-lo a les seves files. Els blues no tindrien problemes a pagar a Higuaín els diners que pretén i oferir al Madrid una xifra que podria oscil·lar entre els 30 i els 40 milions d'euros.

Higuaín ha completat dues temporades a un gran nivell, tirant de l'equip en més d'una ocasió i se sent un dels jugadors més importants de la plantilla, per la qual cosa exigeix tenir un tracte com a tal. Però Florentino no ho veu igual i pensa que la presència de l'argentí impedeix a Benzema explotar el seu joc, per la qual cosa no veuria malament una venda que permeti explotar al davanter francès.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1