Dimarts, 11 de maig de 2010 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Convocats els II Premis de Gabinets de Comunicació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss
El Col·legi de Periodistes de Catalunya valora l’accés a una informació veraç i útil
Convocats els II Premis de Gabinets de Comunicació
Comunicació 10/05/2010 21:09
El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha convocat els II Premis de Gabinets de Comunicació, que reconeixen i impulsen la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, en les dues modalitats de premis.
Aquests premis també pretenen fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis s'atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat per la Comissió de Gabinets de Comunicació del Col·legi.

Es convoquen dues modalitats de premis, a les quals s'hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades al llarg de l'any 2009. S'atorgarà un primer Premi al Millor Pla de Comunicació, i tres guardons de caràcter específic: a la millor estratègia de comunicació interna; a la millor gestió de crisi, i a la creativitat i innovació.

Poden optar a aquests premis tots els periodistes col•legiats i col•legiades que treballin en un gabinet de comunicació, tant d'institucions públiques com d'entitats, empreses i/o associacions privades. El concurs també està obert a tots els col•legiats/des que duen a terme tasques de comunicació de fonts. Les candidatures es poden presentar a títol individual o col•lectiu.

El termini d’admissió d’originals finalitza el dia 15 de juny de 2010, i la decisió del jurat es farà pública la primera setmana de juliol. La cerimònia de lliurament dels guardons serà a la tardor.

Els guanyadors de la primera edició van ser els periodistes de fonts de la Cambra de Comerç de Barcelona (Millor Pla de Comunicació), de la Universitat Oberta de Catalunya (Millor estratègia de comunicació interna), de l'Aeroport de Barcelona (Millor gestió de crisi) i de la UGT-Catalunya (Creativitat i Innovació). Els premis compten amb el suport de Caixa Laietana.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1