Dimarts, 11 de maig de 2010 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Garzón nega haver prevaricat en les escoltes del cas Gurtel

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss
Ha declarat durant 4 hores
Garzón nega haver prevaricat en les escoltes del cas Gurtel
Societat 10/05/2010 11:23
Amb els papers canviats, el jutge Baltasar Garzón ha tornat a anar al Tribunal Suprem per declarar com a imputat, i és la tercera vegada en poc temps. En aquesta ocasió ha respost a les preguntes per les escoltes als imputats pel cas Gürtel. Ha negat haver prevaricat.
Garzón ha entrat en el Suprem a les 10.30, on ha negat les acusacions d'un dels advocats del cas Gürtel, Ignacio Peláez, que l'acusa d'haver prevaricat per haver seguit ordenant escoltes fins a dues setmanes després de saber que era incompetent per seguir el cas. El jutge de l'Audiència Nacional ha negat conèixer aquest aspecte.

Cal recordar que Garzón va haver de deixar el cas Gurtel en mans dels tribunals superiors de justícia de les comunitats autònomes en ser incompetent per jutjar. Des d'aleshores, són els TSJ de València i Madrid els que instrueixen el cas.

El passat 16 d'abril el Suprem va confirmar l'admissió a tràmit d'aquesta tercera querella contra el jutge de l'Audiència Nacional, presentada com acusador particular per l'ex fiscal d'aquest òrgan i advocat d'un dels imputats del 'cas Gürtel' Ignasi Peláez.

En aquest sentit, el mateix Peláez ha apuntat que creu que la causa seguirà endavant, de manera que espera que el jutge de l'Audiència Nacional sigui jutjat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1