EL CABALLERO OSCURO: Posters

No hi ha dubte que, després d’Indiana Jones i El Reino de la Calavera de Cristal, la gran estrena que tenim per davant és El Caballero Oscuro. La data d’estrena és el 13 d’agost, però cada cop se’n van coneixent més detalls. La veritat és que el llistó a superar serà molt alt, ja que per mi Batman Begins ha estat la millor peli de la saga, juntament amb Batman de Tim Burton. Si alguna cosa va aconseguir Christopher Nolan és fer un complet rentat de cara tant al personatge com a l’estètica visual i el resultat va ser impressionant.

Pel que fa a El Caballero Oscuro, que precisament és una nova versió del Batman de Burton, Nolan no sembla que abaixi el nivell. De moment, els diferents pósters que tindrà la peli ja són tots ells veritablement espectaculars. Clickant a cadascun els podeu veure en gran, jo em quedo amb el primer.

No cal oblidar que la peli vindrà inevitablement envoltada de cert morbo, ja que es tracta de l’última actuació de Heath Ledger abans de la seva sobtada mort. Faltarà veure la peli, però pel tràiler ja es pot apreciar que ens presentarà un joker molt més sanguinari i despiadat que el pallasso de Jack Nicholson. Aquest és el tràiler. Pinta molt i molt bé…

2 Respostes per a “EL CABALLERO OSCURO: Posters”

  1. Y si, coincido contigo. “Batman Begins” de Chiristopher Nolan ha sido sin lugar a dudas la mejor de la saga y espero que siga por el mismo camino por “The Dark Night”, aunque por lo que veo vamos a estar ante una gran cinta tanto de la mano de Nolan como del genial Christian Bale!
    Saludos!

  2. probablement, la cinta que espero amb més ganes de tot l’estiu…

Deixa un comentari