handbol sant quirzehandbol sant quirze

06/06/2010 Els veterans tornen a ser CAMPIONS DE CATALUNYA!!!!

Handbol Sant Quirze 32 – La Roca 24

Aquest equip es una garantia, avui a Cerdanyola, a la final de la Lliga Màsters, ho han tornat a demostrar. La primera part ha estat molt igualada, 14-13, la disbauxa arbitral amb un munt d’exclusions ha tallat contínuament el joc i ha fet que el partit fos molt travat, i cap equip s’ha pogut imposar amb claredat.

La segona part ha estat un altra història i ben aviat els quirzetencs s’han escapat al marcador, han ofegat als roquerols amb la seva major velocitat i han arribat als darrers minuts amb un clar avantatge de 8 gols.

Ha estat una brillant segona part dels homes de l’Àngel Jornet, que han resolt clarament un partit que a la mitja part es presentava molt igualat i amb el perill que les inversemblants decisions arbitral... més info