Notícies

Dijous  10.06.2010  07:25

35 empreses nord-catalanes creen la fundació 'Mécènes Catalogne'

Dj. 10 de juny del 2010 (matí)
Per primera vegada a l'estat francès, 35 empreses s'han reunit per crear una Fundació Mécènes Catalogne a iniciativa de la CCI, i llancen ara una crida per presentar projectes fins al 30 de juliol...>>

Té com a objectiu ajudar als projectes culturals nord-catalans, i una vegada acabat el termini de presentació dels projectes escollirà llavors, els treballs, festivals i artistes que sostindran durant 5 anys. L'objectiu d'aquesta fundació és ensenyar que cultura i economia fan bona parella i sostenir noves manifestacions culturals suceptibles de fer viure Catalunya Nord.

Aquí trobareu el dossier per presentar el projecte, que s'ha de retornar per correu postal. Així mateix podeu consultar des d'aquí la llista de les 35 empreses que formen part d'aquesta fundació, com per exemple l'empresa Milles, Fondeville, les anxoves Enroc, els transports Cabaillé, i la peixateria Costa Catalana. Cada empresa ha ingressat 5.000 €uros per 5 anys.

 

--------------------------------
* Totes les cròniques (que només representen l'opinió dels qui firmen, no són cap editorial) com també les notícies que publiquem, estan sota llicència CreativeCommons que (resum) atorga autorització de reproduir i eventualment modificar-les ANOMENANT-ne la font d'origen de la manera més clara: 'Vilaweb Catalunya nord', I SI és de manera gratuïta  Creative Commons License
obra de . El contingut del Vilaweb Catalunya nord està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 No adaptada de Creative Commons.
* Per a ser encara més informats de l'actualitat nord-catalana podeu també anar a mirar en català (sobre i a Catalunya nord), uns dels més de 350 reportatges i entrevistes disponibles al Nettv cat, el complement, tot i que del independent, del Vilaweb CN, també de Vilaweb i Partal, Manresa i Associats i de Vilaweb TV.