El Consell Comarcal de la Selva col·labora en la 9a edició del Concurs de Pintura Ràpida de Caldes de Malavella

untitled-1.gif

L’augment de patrocinadors ha comportat que els premis oscil·lin entre els 9.000 € en regals que es sortejaran al final de l’exposició entre tots els visitants que hagin emès el seu vot per decidir el premi del públic

 

 

 

Amb el lema “ Atractiu, potent, estimulant…” els organitzadors han organitzat una nova edició del concurs

 

 

El Consell Comarcal de la Selva col·labora en el 9è Concurs de Pintura Ràpida de Caldes de Malavella, que enguany se celebrarà el proper 24 de juliol. En aquesta ocasió, el certamen s’iniciarà a les vuit del matí i es durà a terme fins a les cinc de la tarda.

 

El jurat farà públic el veredicte a les set de la tarda, moment en què s’entregaran els premis i s’inaugurarà oficialment l’exposició, que romandrà oberta de forma continuada. L’horari de la mostra de treballs serà de cinc de la tarda a nou del vespre, totes les tardes fins al dia 8 d’agost.

 

Els pintors que ho desitgin poden fer la seva preinscripció al web del concurs, on es poden consultar les bases: www.caldesdemalavella.cat/concursdepinturarapida

 

L’edició d’enguany compta amb la incorporació de noves firmes patrocinadores, 9 per a tècnica lliure i 6 per a aquarel·la. Això ha permès una millor dotació dels guardons: en conjunt, prop de 9.000 € en premis, als quals s’han d’afegir molts i molt atractius regals que se sortejaran al final de l’exposició entre tots els visitants que hagin emès el seu vot per decidir el premi del públic.