Divendres, 6 de agost de 2010 | 14:39
Vostè es troba a: Inici > Política >

Laporta arriba a Girona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Solidaritat Catalana continua presentant-se pel territori
Laporta arriba a Girona
06/08/2010 11:48
Laporta a la presentació de solidaritat catalana a Girona
Joan Laporta continua treballant dins de la seva precampanya. Aquest dijous va tocar Girona i allà es va dirigir amb Uriel Bertran i Alfons López Tena i l’expresident del Barça va assenyalar que posarà la notorietat que el càrrec li ha donat “a disposició d’aquest projecte independentista”.
Joan Laporta ha explicat que els catalans tenim davant “el repte de construir el millor Estat del món” i ha recordat que “la nostra obligació és lluitar pel que és nostre i l’única manera de fer-ho és sent un Estat en el si de la Unió Europea”, un objectiu que l’expresident del FC Barcelona veu possible “si aconseguim que totes les persones que vam anar a la manifestació del 10 de juliol ens mobilitzem en les properes eleccions al Parlament de Catalunya”.

Laporta no ha dubtat en assegurar que la notorietat que “m’ha donat la presidència del Barça la posaré a disposició d’aquest projecte independentista, que és un projecte per a la millora del benestar de totes les persones que viuen i treballen a Catalunya, per al benestar dels nostres fills”. En nom de Solidaritat Catalana per la Independència s’ha compromès “a treballar per la unitat”.

En el seu torn, Uriel Bertran, ha destacat el fet que Solidaritat Catalana per la Independència hagi aconseguit tenir més de 15.000 adherits en només uns dies, “un fet sense precedents a la historia política de Catalunya”. Bertran ha assegurat que “tenim el deure de fer realitat el somni català per totes les generacions que han patit a l’hora de defensar la llibertat de Catalunya”.

Pensant en les properes eleccions al Parlament, Bertran ha subratllat que “ens presentem per proclamar la independència en la propera legislatura, i si no tenim la majoria suficient, continuarem treballant des de la coherència i el coratge”.

Alfons López Tena ha assegurat que després que tots els partits parlamentaris catalans rebutgessin la recollida de signatures per la celebració d’un referèndum per la independència “ara tocarà recollir vots per la independència” i ha recordat que “sabem com fer una campanya sense recursos i amb el silenci mediàtic, hem demostrat que sabem com fer-ho”.

També ha explicat que les llistes que conformaran la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència “seran elaborades per tots de tal manera que tota persona pugui ser escollida i escollir a qui vulgui lliurement”. Per últim ha recordat que “no donarem suport a ningú que no es comprometi a declarar la independència de Catalunya en la propera legislatura”.

L’historiador Toni Strubell s’ha presentat com un “rebel” conscient que “estem davant l’oportunitat de mostrar la dignitat catalana, la qual no es pot quedar a casa”. Strubell creu que “és l’hora d’aprofitar el tsunami independentista” i ha demanat als presents a l’acte que facin una promesa: “no parlar malament de cap independentista”. En referència a Joan Laporta ha manifestat que “ha fet allò que tots esperàvem que un dia fes un president del Barça” en al•lusió al compromís del Barça en la defensa dels drets i les llibertats de Catalunya durant el mandat de Laporta.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1