Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
DOCUMENTS
Digiparticipa i comparteix: un projecte d'integració a Arenys de Mar

Imatge Nova CiutadaniaLa Regidoria d´Igualtat de l´Ajuntament d´Arenys de Mar presenta el projecte “Digiparticipa i Comparteix”. Aquest projecte té la finalitat d´abordar en un marc comunitari la inclusió social i ciutadana de les persones nouvingudes amb les persones més arrelades al municipi d´Arenys de Mar.

Es planteja facilitar a la població d´origen immigrant d´Arenys de Mar la inclusió social a través de dos eixos: La posada en contacte entre famílies mitjançant el coneixement vivencial en el seu medi quotidià per una banda, i l´accés a les Tecnologies de la Informació i Comunicació, i l´alfabetització en català i castellà per l´altra. Les Famílies Acollidores adquiriran habilitats d´interculturalitat per fer de connectores socials a les persones de diferents orígens.


Presentació del projecte de Digiparticipa i Comparteix
El dia 8 d'abril de 2010, la Sala d'Actes de la Biblioteca va acollir la sessió de presentació del projecte (Fotografia de Quim Mateu). A partir d'ara l'objectiu és trobar les famílies que formaran part del projecte. Es tracta de tres sessions dirigides amb la presència d'un mediador cultural durant les quals la família acollidora i l'acollida compartiran experiències i vivències amb l'objectiu de conèixer-se mútuament però, sobretot, amb la finalitat que les famílies nouvingudes entinguin més fàcilment la realitat quotidiana d'Arenys de Mar.

Arxiu PDF
MiniaturaInformació
Fitxa d'inscripció al projecte de Digiparticipa i Comparteix

Fitxa d'inscripció.

Fitxer: fitxa_d_inscripcio_projecte__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Tamany: 58,74 kB



Si hi esteu interessats/des, poseu-vos en contacte amb la Regidoria d'Igualtat i us faran arribar tota mena d'informació que necessiteu.
Informació publicada el 16 d'abril de 2010
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00