Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
El Mercat Municipal inaugura els nous horaris amb un vespre de tapes a Plaça

Banner nous horaris El Mercat Municipal inaugurarà oficialment els nous horaris d'obertura al públic amb un vespre de tapes a Plaça amb la col·laboració de diferents restaurants i bars de la vila. L'Hispània, l'Alèxia, el Bare Nostrum, el Capote, el Portinyol, la pastisseria Marfil i el Bar de la Plaça són alguns dels restaurants col·laboradors que oferiran, per 2 euros, una tapa i una canya a tothom que s'acosti al Mercat. A més, a partir d'aquest dia també podreu aconseguir l'imant de la Plaça. Tothom hi està convidat!

Nous horaris per adaptar el Mercat als hàbits de compra

Els hàbits de les famílies en la compra alimentària han canviat substancialment i d'una forma especial els horaris de compra dels productes. Els estudis realitzats recentment així ho confirmen, com el fet que aquests nous hàbits són una gran oportunitat per als Mercats Municipals, associtats a un producte de qualitat, saludable, pròxims i autèntics referents i difusors de valors socials i d'estima als productes de la nostra terra i el nostre mar.

Les famílies arenyenques, com totes, disposen de poc temps i els horaris que la Plaça oferia fins ara eren molt restrictius en la franja horària de la tarda, ja que només els divendres hi havia una oferta àmplia de tots els productes. Aquest fet feia molt difícil el relleu que de forma progressiva s'haiva d'anar produint en la tipologia de la clientela de Plaça, que té un dèficit important de clients joves.

Això i el fet que paradistes del Mercat hagin demanat l'ampliació d'horaris a les tardes amb l'objectiu d'adaptar-se a aquests nous hàbits de les famílies consumidores ha propiciat, prèvia aprovació del Ple de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, l'ampliació dels horaris del Mercat Municipal.

Així, el Mercat estarà obert de dilluns a dissabte de 8 a 2 del migdia, i les tardes del dimarts al divendres, de 2/4 de 6 a 2/4 de 9, de juny a setembre; i de 5 a 8, d'octubre a maig.

Benvinguts a Plaça!

El Mercat Municipal d'Arenys de Mar ha estat des de 1929 el punt de referència en el proveïment a la vila de queviures frescos, els productes de temporada, els ingredients de la dieta mediterrània, amb la millor qualitat i un servei totalment personalitzat. Però no només això, el mercat és també un important lloc de contacte social i un espai dinàmic i actiu.

A Plaça hi podeu trobar una àmplia varietat de parades d'establiments minoristes independents amb una interessant i sana competència de preus i de productes: verdures i fruites de les hortes d'Arenys i de la contrada, peix fresc acabat de sortir del Port, i tot un ventall de productes frescos de primera qualitat.

Durant l'any, al Mercat s'hi fan activitats de dinamització comercial com La Cuina al Mercat, o les campanyes de Nadal, Reis i Carnestoltes.

Cada setmana, ofertes al Mercat

A Plaça trobareu una gran varietat de botigues al vostre servei: cansaladeria i xarcuteria, pesca salada, peix fresc i congelat, xai i vedella, verdures i fruites, formatges, pollastres i aviram, fruits secs i servei de bar.

I cada setmana podreu gaudir d'ofertes especials a diferents parades. Perquè a Plaça tindreu l'oportunitat de comprar els productes de confiança a un preu especial.

Breu història

La Plaça del Mercat està ubicada en un edifici que es va construir entre 1923 i 1929 després d'haver enderrocat i expropiat diferents immobles, entre els quals figurava el cine Doré. La façana monumental amb obra vista i blocs de pedra tallada, petites rossetes i rodones, la coronen d'estil modernista.

L'edifici és obra de l'aquitecte Ignasi Mas i Morell. Aquest arquitecte modernista fou arquitecte municipal de Sant  Pol, on va fer diverses construccions. D'altra banda, i entre d'altres obres, entre 1915 i 1916 va fer una ampliació de la plaça de toros Monumental de Barcelona afegint l'actual façana.
Informació publicada el 6 d'agost de 2010
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraComparteix a menéameComparteix a del.icio.us
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00