Banner
Banner
Banner
format impressió |  contrast  

CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

què és això?
Idiomes


Cercador  

ccoo de catalunya
via laietana, 16
08003 barcelona
telèfon 934.812.700
Fax. 933.151.724
conc@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

foto edifici CCOO de Catalunya

En defensa del model de caixes

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, critica el nou decret de reforma de les caixes d'estalvi que portarà a la privatització del sector


Foto Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, ha manifestat el seu rebuig al decret de reforma de les caixes d'estalvi que suposa la modificació de la seva naturalesa jurídica i debilita la seva funció social com a instrument de desenvolupament territorial i inclusió financera de les persones amb menys recursos.

En opinió del dirigent sindical, aquesta reforma portarà a la transformació d'aquestes entitats en societats anònimes, fet que acabaria amb el model social de les caixes. Gallego ha defensat aquest model, amb participació i control de l'activitat per part de la societat civil, i el manteniment de l'obra social.

CCOO entén que la capitalització de les caixes s'ha de fer preservant la seva naturalesa jurídica i garantint-ne la viabilitat financera. Pel que fa als llocs de treball, CCOO demana que els processos de reestructuració es facin sempre d'acord amb la representació dels treballadors, garantint les condicions laborals i defensant el paper dels convenis.

A més, Joan Carles Gallego ha criticat el fet que no es limitin els drets polítics de les quotes participatives i que no es permeti que els SIP (sistema institucional de protecció) s'articulin a través d'una caixa, sinó que hauran d'operar a través d'un banc.

Feu clic per veure el vídeo de la concentració del 20 de juliol davant de la seu de Caixa Catalunya, a Barcelona, elaborat per la secció sindical de CCOO de "la Caixa".





Compartir a:
20/07/2010



Afilia't





El bloc d'en Joan Carles Gallego





© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI