Castells

Classificats

Cultura

Esports

Política

Inici » Participació

Esparreguera participa en la declaració institucional d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Llobregat

L’alcaldessa d’Esparreguera, Francesca Fosalba, va assistir dijous al municipi de Sant Boi de Llobregat, on es van trobar tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca per manifestar el seu suport a l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Sant Boi de Llobregat és la ciutat on va morir el conseller en cap Rafael Casanova i va ser escenari de la històrica Diada del 76, i símbol de la recuperació de les institucions catalanes amb la celebració any rere any de la Diada Nacional de l’11 de setembre. Ahir es van trobar els alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat per manifestar-hi el ferm compromís dels governs locals de Catalunya amb l’autogovern, un compromís que ve des del principi de la democràcia local i que ens ha fet corresponsables d’aquest nou Estatut profundament municipalista.

La declaració institucional:
1. Volem expressar el nostre rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Constitucional en contra de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.
2. Donar suport a la manifestació en defensa de l’Estatut i de la voluntat del poble, que ha estat convocada a Barcelona per al proper dissabte 10 de juliol a les 6 de la tarda.
3. Donar suport a les resolucions que de manera majoritària prenguin les institucions de Catalunya, Govern i Parlament.
4. Convidar totes les entitats i associacions de les nostres poblacions a expressar el desacord amb aquesta sentència i animar la ciutadania a participar en la manifestació del proper dia 10.
5. Fer arribar aquests acords a la Mesa del Parlament de Catalunya i als diferents grups amb representació a la cambra, així com al President de la Generalitat de Catalunya.

Escampa-ho:
  • LaTafanera
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Netvibes
  • RSS
  • Technorati
  • email

1 comentari »

  • rafael escrigué:

    un ayuntamiento como tantos otros quebrados, por cobrar sueldos los politicos como la alcaldesa enormes, si no fuera por la diputacion con dinero de todos incluso los que no son de Esparraguera y se unen a la independencia, gaste lo que ingresa Sña Paca y no lo que no tiene.

Deixa un comentari!

Afegeix el teu comentari, o trackback des de la teva web. També pots subscriure't a aquests comentaris via RSS.

Sigues amable. No siguis barroer. Sigues fidel a la línia de l'article. No spam.

Aquesta és la opinió dels internautes, no la de BLLD.cat.
No està permès abocar comentaris contraris a les lleis i ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem fora de lloc.
Centra't en el tema.
Si us plau, avisa'ns.dels comentaris o avatars fora de to.

Aquest diari permet Gravatars. Pots aconseguir el teu avatar reconegut globalment, registrant-te a Gravatar.

Pots utilitzar aquests tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes