Inici arrow Notícies arrow Queixa per campanya publicitària d'Establiments Miro
Menu
Inici
Associació AREP
Serveis
Col.laboració
Notícies
Borsa de Treball
Contacte
Fòrum
Queixa per campanya publicitària d'Establiments Miro

Una persona sòcia d’AREP es va dirigir fa una setmana i mitja a la Direcció de l’Associació per tal de manifestar la seva indignació per la campanya publicitària dels Establiments Miró, on hi havia referències directes cap a les persones amb una malaltia mental.

Des de l’Associació varem remetre una carta de queixa i se’ns ha contestat avui. A continuació transcrivim la seva resposta:

Benvolguts Senyors,

Rebin vostés les més sinceres disculpes ja que la nostra intenció mai ha sigut ferir la sensibilitat de ningú i molt menys que el seu col.lectiu es veiés identificat de manera negativa per la campanya publicitària de la nostra empresa.

La fotografia que surt en el folletó és de domini públic i per la qual cosa hem pagat uns drets de copyright. Aquest motiu fa més entenedor que mai ha sigut un acte premeditat i amb mala intenció per la nostra part. Així doncs, lamentem que la imatge que hem donat en aquest fullet sigui negativa.

Per tot l'exposat, els demanem novament disculpes i els garantim que mai més cap de les nostres campanyes publicitàries serà motiu de malestar cap al seu col·lectiu.

Rebi salutacions cordials,

Establiments Miró
Dpto. Publicidad


Des de l’Associació continuarem treballant per tal de trencar l’estigma social existent sobre la malaltia mental.

 

 

 


Desarrollado por Experientia Systems