La jornada

Quatre de Quatre
26 D'OCTUBRE DE 2007

Sènior A. SE Sant Joan de Mata ‘A’ 53 -  CB CIC ‘A’ 55
Victòria important i ajustada del nostre Sènior Masculí al camp del Sant Joan de Mata. Tant per l'afició com per l´escenari, el partit es plantejava complicat i dur. Malgrat l´aparent dificultat, el Sènior va començar el partit amb una bona defensa que va propiciar varies pilotes robades i contraatacs que van marcar les primeres diferències (8-15). Malgrat aquest bon inici, un segon quart amb molt poc encert ofensiu va provocar que el marcador s'ajustés ràpidament. (25-27 al minut 20).

La segona meitat va transcórrer amb una igualtat constant, amb accions dures i agressives dels dos equips que van exhibir un caràcter guanyador en un constant intercanvi de cistelles. Així es va arribar als dos minuts finals on dos bons atacs sobre la defensa zonal dels locals i l'encert en els tirs lliures van decantar la balança del nostre costat. Molt bon treball d´equip que consolida una bona dinàmica de joc i resultats. Seguim així nois!

Sots-21 ‘A’. Vedruna-Gràcia 61 -  CB CIC ‘A’ 65
Partit difícil en una pista complicada. Els mals entrenaments de la setmana van quedar reflectits en un contundent parcial que ens deixava deu punts per sota amb només quatre minuts de joc. Tot i això, pas a pas, l´equip va recuperar el seu millor to defensiu per capgirar el marcador i arribar al descans amb un avantatge de vuit punts.

En el tercer quart, la relaxació dels nostres jugadors va escurçar la distància situant al Vedruna-Gràcia a només un punt. A partir d´aquí, el partit s´ha complicat encara que l´equip mantenia distàncies curtes al seu favor gràcies sobretot a la defensa ja que en atac predominaven els errors.

A manca de tres minuts pel final, el Marc (jugador del Sots-21 ‘B’) va substituir amb encert a un Charlie que va enfilar el camí de la banqueta per culpa d´una lesió.

A destacar: la paciència amb un arbitratge sense criteri.
A treballar: la dificultat per mantenir una regularitat durant tot el partit, que reflecteix les dificultat que estem tenint per entrenar cinc contra cinc.

Sots-21 ‘B’. La Salle Comtal  42 -  CB CIC ‘B’ 49
Partit dominat des del principi pel nostre equip que va saber acumular petits avantatges al seu favor en el marcador però deixant clar qui guanyaria finalment el partit.

Amb un camp obsolet i un àrbitre que, a banda d’arribar més de mitja hora, semblava condicionat pel públic local, el Sots-21 ‘B’ va treure el partit endavant amb només set jugadors incloent un Pau Cid que feia mesos que no jugava un partit per culpa d´una lesió de menisc. En definitiva, merescuda victòria del nostre equip que amb ganes pot fer coses importants.

Júnior. EPSA  42 -  CB CIC ‘B’ 49
El Júnior es va emportar la primera victòria fora de casa d'aquesta temporada en la petita pista de l’EPSA. El partit, tal i com reflexa el marcador, no va ser gaire brillant en l'aspecte ofensiu però va ser intens en l'apartat defensiu. A partir de la mitja part, el nostre equip va accelerar el seu ritme i el rival no va poder neutralitzar-ho. A destacar, de nou, la figura del Sergi Fidalgo, que sembla estar un pas per davant dels pivots rivals als que s'enfronta. Felicitats i a seguir treballant!