FINAL NACIONAL BÀSQUET INFANTI PDF Imprimir

RESUM DE LA FINAL NACIONAL BÀSQUET INFANTIL "LA SEU D'URGELL" :

Els nois de 2n ESO de l'Escola han estat desde divendres passat jugant amb els millors equips escolars de Bàsquet Infantil Masculí de Catalunya:
 
El divendres al matí, després de matinar molt i d'un llarg viatge... vam jugar el primer partit de la competició i vam guanyar a l'Escola Betània Patmos de Barcelona amb més facilitats del què ens pensàvem..
 

A la tarda, en el segon, vam perdre contra l'IES Martí Franquès de Tarragona on hi jugaven 6 nois federats del CBT Tarragona. El dissabte jugàvem el tercer partit decisiu per classificar-nos contra el Col. Atlètic Silenc i vam guanyar i passàvem així a les semi-finals. En un partit molt disputat que es va decidir en els ultims segons i amb un gran ambient a les grades dels molts pares que van acompanyar a l'equip, vam perdre contra l'IES Tremp ( on també hi jugaven 6 jugadors de Nivell A de Federats ) per 5 punts de diferència.

Diumenge tocava disputar el partit per la medalla de bronze i vam guanyar amb molt d'esforç i amb molt de cansanci acumulat a l'Escola Pia de Granollers per 27-50 rival que ja ens haviem enfrontat a la Final Territorial de Sabadell aconseguint així un meritori tercer lloc de Catalunya !!
 
Durant aquests tres dies ens han organitzat moltes activitats Lúdico-Esportives com ara: Circuit de Quads, excursió amb BTT, practica de pesca de la truita de riu, concurs all-stars, partit d'entrenadors, concurs de triples (on el Marçal Torres va quedar Campió), tirs lliures, etc
 
Felicitar a tots els nois de 2n d'ESO de l'escola per l'excelent comportament que han tingut durant tots els partits i també en tots els moments que han compartit experiències amb les altres escoles de tot Catalunya!!
 
CLASSIFICACIÓ FINAL
 
1- IES Martí Franquès (Tarragona)
2- IES Tremp (Tremp/Lleida)
3- COL.VEDRUNA (Terrassa)
4- Escola Pia (Granollers)
5- Col. Orlandai (Barcelona)
6- Col. Atlètic Silenc (Sils/Girona)
7- CE Amposta (Tarragona)
8- Escola Betània Patmos (Barcelona)
 
Recordar que el proper cap de setmana, coincidint amb la Diada Esportiva i el Torneig de Bàsquet de l'Escola, marxen també cap a La Seu d'Urgell l'equip Aleví Mascuí de 6è de Bàsquet.
 
Moltes Gràcies!!!

BKInf_VEDRUNA.JPGBKInf_PartitAllStars.JPGBKInf_ExcursioBTT.JPGBKInf_ActivitatQuads.JPG