Vols canviar la mida? A  A  A
Impulsat per AOC

Ajuntament
Totes les administracions






AMB EL SUPORT DE:




Portada > Notícies Inaugurat el Pass...
 

09/09/2010

Inaugurat el Passeig Joan Martí i Alanis

Avui dijous 9 de setembre s'ha inaugurat el passeig Joan Martí i Alanis, ubicat entre el Foradot i el santuari de la Mare de Déu de la Serra, anteriorment conegut com a passeig Josep Conangla.

L'acte d'inauguració ha estat presidit per Mons. Jaume Pujol, arquebisbe de Tarragona i Primat d'Espanya; Mons. Joan-Enric Vives, arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra; el M.I. Sr. Jaume Bartumeu, Cap del Govern d'Andorra; el Molt Honorable Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira, Vicepresident del Govern de la Generalitat; i Josep Andreu, alcalde de Montblanc. Tots cinc han descobert la placa, situada al mateix passeig, que recorda la figura de Joan Martí i Alanis.

A l'acte també han assistit Xavier Sabaté, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; Adam Manyé, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona; Montserrat Coll, directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; Joaquim Nin, vicepresident de la Diputació de Tarragona; i David Rovira, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, així com els regidors i regidores del consistori montblanquí.

Joan Martí i Alanis, que va morir l'any 2009 als 81 anys d'edat, va ser bisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, i durant diversos anys va ser director del col·legi de la Mercè de Montblanc.