Divendres, 8 de octubre de 2010 | 10:27
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Nous noms a la junta directiva del Cercle d'Economia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'organisme presidit per Salvador Alemany incorpora tres nous alts càrrecs
Nous noms a la junta directiva del Cercle d'Economia
Economia 15/02/2010 20:49
El Cercle d'Economia ha remodelat la seva junta directiva amb l’entrada de tres personalitats importants dins de l’empresariat català, com ara Joaquim Boixareu, Sol Daurella i Alfred Pastor; que substituiran Isak Andik, José Manuel Lara i Pedro Fontana.
alemany
Salvador Alemany, president del Cercle, ha estat qui ha decidit els nous ingressos. Per la seva banda, els anteriors directius de l’entitat han deixat el seu càrrec per motius personals. Els nous directius tenen molt poder dins de el món de les finances catalanes.

Joaquim Boixareu és conseller delegat d'Irestal Group. A més, també és membre de l'associació catalanista Femcat, que entre altres iniciatives ha posat en marxa la compra de la línia aèria Spanair, amb l'objectiu manifest d'afavorir amb això que Barcelona es converteixi en un centre de distribució de tràfic aeri d'importància continental.

Per la seva banda, Sol Daurella és consellera delegada de Cobega, la distribuïdora de Coca Cola en diversos mercats del sud d'Europa i en alguns països africans. A més, és membre del consell d'Administració del Banc Sabadell.

L’últim nou membre de la junta directiva és Alfred Pastor, doctor en economia per la Universitat de Barcelona. Ha estat secretari d'Estat d'Economia i economista del Banc Mundial, director general de l'INI i president d'Enher abans de la seva privatització. En l'actualitat és professor ordinari de l'IESE entre altres dedicacions.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1