Divendres, 8 de octubre de 2010 | 10:40
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Bojan 2015

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça ofereix la renovació al jove davanter de Linyola
Bojan 2015
Esports 06/10/2010 11:35
CatalunyaPress.- El problema del Barça en aquest inici de temporada està sent la falta de gol, com va reconèixer aquest dilluns David Villa. Per això, el club ha accelerat la seva intenció d'oferir la renovació a Bojan, per enfortir la confiança dels seus davanters en un moment en què la necessiten més que mai.
9Bojan_Barça
El contracte de Bojan finalitza en 2013 i el club vol allargar-ho dues temporades més. Així l'hi han fet saber des de la directiva a l'entorn del jugador. La intenció del Barça és tancar la renovació abans de Nadal.

D'aquesta manera, el club es garantiria la continuïtat d'un dels seus canterans més prometedors, ja que encara que les sensacions que transmet Bojan en els últims partits no siguin les millors, cal recordar que només compta amb 20 anys i que aquesta és la seva quarta temporada amb el primer equip, per la qual cosa encara té molt potencial de millora.

El Barça treballa al mateix temps en les renovacions de Daniel Alves i Sergi Busquets, els quals podrien tancar les seves ampliacions de contracte en el proper mes. Qui sembla que no continuarà en el club és Pinto, que acaba contracte al final de la temporada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1