Divendres, 8 de octubre de 2010 | 10:33
Vostè es troba a: Inici > Política >

Carod: 'Puigcercós em va dir que no anava a les llistes perquè restava vots'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de les eleccions dirà 'la seva veritat' i inclús podria formar un partit
Carod: 'Puigcercós em va dir que no anava a les llistes perquè restava vots'
Política 07/10/2010 09:53
El vicepresident del Govern català, Josep Lluís Carod-Rovira, ha assegurat que el president del seu partit, Joan Puigcercós, li va dir que no aniria a les llistes perquè considera que no dona vots a la formació, sinó que en resta.
9carod
Així ho ha assegurat Carod en una entrevista a Els Matins de TV3 on ha mostrat una gran distància respecte al seu partit i, sobretot, respecte a Puigcercós. Fent gal•la d’una ironia que ha definit com “molt catalana”, ha afirmat que no dubta que el ‘gir’ de Puigcercós cap a la dreta “és per aconseguir més de 21 diputats”, el que tenint en compte les enquestes sona a impossible.

L’històric dirigent independentista ha assegurat, malgrat que tot se li entén, que de la seva boca no sortirà una crítica al partit fins després de les eleccions. Ara bé, fa mesos que “tinc molt clar el que vull dir”.

Per a Carod, el més important que ha fet l’actual govern ha estat enviar a la societat el missatge que “un govern d’esquerres també pot governar Catalunya, i una persona nascuda a Andalusia i anomenada José en pot ser el President”. I és que creu que “a Catalunya tots som immigrants, de la muntanya a la mar o de fora endins”.

El vicepresident del Govern diu que cal una “nova il•lusió” i, preguntat per si la mateixa s’ha d’articular a través d’un nou partit o una nova associació que agrupi a ell i als seus dirigents més pròxims, ha optat per un silenci. Qui calla, atorga. Això sí, després del 28-N.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1