Divendres, 8 de octubre de 2010 | 10:30
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Liverpool torna a canviar de mans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Posa el seu futur en mans d'un consorci que també posseeix un equip de beisbol
El Liverpool torna a canviar de mans
Esports 06/10/2010 10:02
En un dels pitjors moments esportius dels últims vint anys, el Liverpool escull el camí del dòlar per tractar de tornar a ser gran. L'equip de Torres i Reina ha estat comprat pel consorci americà New England Sports Ventures.
gerrard-torres
Aquest consorci és amo, entre d'altres, de l'equip de beisbol Boston Red Shocks (Medias Rojas), i els seus propietaris hauran de reflotar un equip enfonsat econòmicament –deu 300 milions d'euros- i esportivament, amb l'equip lluny dels millors de la Premier i l'entrenador posat en dubte.

Els encara propietaris, Tim Hicks i George Gilette, que mai van ser acceptats pels afeccionats Reds, van posar en venda al Liverpool FC a l'abril per 403,5 milions d'euros.

Una de les possibilitats que tenen els nous propietaris per reduir el deute és vendre a algun dels grans futbolistes de l'equip, i aquí Torres, el desig del qual d'anar-se'n de la ciutat és un rumor insistent, podria ser un dels primers.

No obstant això, està per veure l'estratègia dels nous propietaris, ja que podrien optar per la regeneració esportiva com a prioritat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1