Divendres, 8 de octubre de 2010 | 10:47
Vostè es troba a: Inici > Política >

El 'pitjor enemic' d'Aguirre no és Gómez sinó 'l'excés de confiança'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La presidenta i el candidat no s'aclareixen a l'hora de parlar per telèfon
El 'pitjor enemic' d'Aguirre no és Gómez sinó 'l'excés de confiança'
Política 07/10/2010 11:16
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat que tots els seus rivals polítics són "durs i incansables" i ha asseverat que no ha de confiar-se en guanyar de nou la Presidència regional perquè el seu "pitjor enemic" és l'excés de confiança.
"Tots els rivals em semblen durs i incansables. No voldria confiar-me perquè crec que el meu pitjor enemic pot ser l'excés de confiança", ha manifestat en declaracions a la Cadena Ser.

La cap de l'Executiu madrileny ha assenyalat que al PP no estan "nerviosos" després del triomf del secretari general del PSM, Tomás Gómez, en les primàries, un procés que, ha dit, ha seguit "amb molt interès".

Bona relació… sense connexió telefònica

Amb les eleccions autonòmiques molt a la vora, la dirigent regional ha assenyalat que a ella sempre li ha agradat mantenir una "bona relació personal" amb els seus adversaris polítics, "amb tots", i ha recalcat que Tomás Gómez "no és cap excepció".

No obstant això, tots dos porten uns dies sense posar-se d'acord en les trucades telefòniques. Aguirre va trucar a Gómez el diumenge per felicitar-lo pel seu triomf, però no va aconseguir parlar amb ell. Ahir, es queixava que no li havia retornat la trucada, malgrat que ell diu que ho ha fet però no ha aconseguit contactar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1