Divendres, 8 de octubre de 2010 | 10:36
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La família acomiada a Llongueras de la seva pròpia empresa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un burofax l'ha informat de la destitució
La família acomiada a Llongueras de la seva pròpia empresa
Societat 07/10/2010 14:38
Lluís Llongueras ha vist aquest dijous com ha estat acomiadat de la societat "Perruquería i Maquillatge S.A" (PEYMA), de la qual és fundador i exercia les funcions de representant, mitjançant un burofax enviat per l'administradora i alhora filla del perruquer.
Lluís Llongueras
D'aquesta manera, Esther Llongueras signa un document en el qual s'ofereix al seu pare una indemnització de 6.258,63 euros, que responen a 45 dies per any treballat a partir de l'1 de desembre del 2006, juntament amb 888,07 euros nets "en concepte de liquidació, saldo, quitança i nòmina". Malgrat buscar motius legals per a l'acomiadament, el burofax reconeix la improcedència d'aquest.

En el document que informa a Llongueras del seu acomiadament s'addueix com a motiu per a això que "les tasques que vostè realitza no són de satisfacció d'aquesta empresa ni ostenta actualment cap poder notarial per exercir-les".

Llongueras ha declarat que el problema sorgeix per la seva intenció de "ser bon pare, en formar aquesta empresa, es van posar les accions a nom de diversos familiars i el que ha succeït és que, ara, sumant les accions de la meva exdona i dels meus dos fills majors, sumen més del cinquanta per cent, i poden decidir sense el meu consentiment".

L'estilista s'ha defensat mitjançant una carta en la qual assenyala que "amb la imatge de Lluís Llongueras i la seva marca, es crea la societat Perruquería i Maquillatge S.A (PEYMA) el 31 de desembre de 1987, de la qual Lluis Llongueras era president fins ara, amb tots els poders notarials", informa un document del propi estilista en resposta al seu acomiadament.

A més, constata que "la societat PEYMA està formada per divuit perruqueríes dels 120 salons de perruquería i bellesa que la signatura Llongueras té repartits per tot el món, entre franquícies, escoles de formació, cessió de marca i setze salons amb la majoria de Lluis Llongueras".

El prestigiós estilista s'ha comparat amb Santiago Dexeus, al que se'l va apartar de la clínica que porta el seu nom, l'Institut Universitari Dexeus.

Lluís Llongueras està actualment casat amb la seva segona dona, Jocelyne Novella, des d'agost del 2006, amb la qual té dos fills i una filla menors d'edat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1