Vota
Resultat:
23 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 07/10/2010 a les 23:59h

Cirurgia major a l'Ajuntament

 
Probablement és injust que sigui Jordi Hereu qui rebi en la seva galta una bufetada electoral que es va començar a preparar el dia que Pasqual Maragall va inventar-se el Fòrum de les Cultures, allà per l'any 1996. Des d'aquell moment, el PSC de Barcelona va entrar en una cursa embogida per rescatar una iniciativa que mai més no ha recuperat. Maragall va plegar un any després i allà va deixar dos regals enverinats: una gran operació immobiliària -el Fòrum- camuflada de reunió per tractar, uf, sobre desenvolupament sostenible, les condicions per a la pau i la diversitat cultural i, en segon lloc, un nou alcalde, Joan Clos, que iniciaria un declivi polític inexorable de l'administració socialista.

El Fòrum va resultar un fracàs i, des d'aquell moment, el govern municipal va entrar en una espiral de desprestigi que s'ha accelerat en l'últim mandat. Joan Clos va marxar a Madrid -i després a Turquia- i Hereu, tot i el seu voluntarisme, només ha fet que fracassar, amb l'episodi del referèndum sobre la Diagonal com a epíleg.

De fet, aquesta corba descendent seria suficient per justificar l'alternança. Però les revelacions d'ahir a La Vanguardia, amb trames corruptes i amenaces mafioses a Ciutat Vella, han confirmat el que fins ara eren rumors insistents. No n'hi ha prou amb una renovació, cal una regeneració en tota regla. I aquesta cirurgia ja no ho pot fer el PSC.

COMENTARIS

+4
-0
ínsultant
jordi., 08/10/2010 a les 09:25
Actualment i des fa ja una bona colla d'anys viure a Barcelona és insultant!. Si en les properes eleccions i després de 36 anys de "socialisme", l'altrenança a l'Ajuntament és fa realitat aquesta ciutat crec que només pot anar a millor.
+1
-0
No hi ha un pam de net!
Anònim, 08/10/2010 a les 08:36
.
+1
-1
No és el lloc, però...
Anònim, 08/10/2010 a les 08:24
No és el lloc, però com diu el de Polònia, \\\"algú ho havia de dir. Hasbara-ts, altre visió sobre un gran conflicte.


http://hasbarats.blogspot.com/

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què us semblen les declaracions de Corbacho sobre la independència?
Vots totals: 482
Comentaris: 7


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: