Inici > CiU al teu mòbil

CiU al teu mòbil

Aplicació per a smartphones

Accedeix als principals continguts del web de CiU d'una manera còmode. Instal·lant l'aplicació de CiU per a iPhone i iPad tindràs a un sol clic les últimes notícies, fotografies, vídeos i l'accés a cativistes.cat, la xarxa social dels catalanistes.

Si disposes d'un telèfon smartphone, pots instal·lar l'aplicació en la seva versió java. L'aplicació és compatible amb telèfons Android, Blackberry i qualsevol telèfon que suporti aplicacions java.

També et pots descarregar l'aplicació enviant un SMS amb el text ciu al 27045. Cost del missatge:e 0’30€ + IVA *

Versió mòbil del web de CiU

ciu.cat a l'iphoneJa pots consultar amb la màxima comoditat els continguts del web de Convergència i Unió al teu mòbil. Accedint a l'adreça www.ciu.cat des del teu mòbil, entraràs directament a la versió mòbil del web. Hi trobaràs les últimes notícies, els actes d'agenda dels propers dies i els vídeos de CiUtv.

El web està especialment dissenyat per als telèfons mòbils d'última generació (tant iPhone com els basats en tecnologia Android), amb amplis botons per utilitzar al màxim la pantalla tàctil del teu telèfon.

Si necessites accedir a més continguts del web, ho podràs fer clicant al botó "Anar al web general", per tornar al web convencional.

 

ciu.cat/mobil

*. Servei SMS ofert per Step2U, S.L. - Apartat de Correus 12043 - Barcelona 08080 - Número d'atenció al client: 902602454 - incidencias@step2u.com