Vota
Resultat:
2 vots
Quico Sallés | Actualitzat el 20/10/2010 a les 14:50h

Jordi Anento, home fort de SI a Osona deixa ERC

Jordi Anento, un dels impulsors de Solidaritat Catalana per la independència a Osona s'ha donat de baixa d'ERC després de més de 20 anys de militància al partit. Anento ha enviat un burofax aquest dimecres a la direcció d'ERC, concretament al seu secretari general Joan Ridao, pel que comunicava i demanava la baixa administrativa del partit. Anento no tenia a dia d'avui cap càrrec orgànic dins Esquerra però sí que era un dels integrants del Fòrum Sindical del partit, donada la seva condició de dirigent comarcal de CCOO a Osona. Aquesta baixa s'afegeix a la de Marçal Orri, dirigent de les JERC a la comarca i que va preparar una candidatura alternativa a l'executiva de Vic, quan va ser escollit  Josep Maria Font com president de la secció local. Orri està integrat a la formació de Joan Laporta.


 



FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals

Consum

Comerç electrònic: què cal saber?

La comoditat d’adquirir des d’un llibre fins un bitllet d’avió sense moure’ns de casa fa que cada vegada més consumidors es decantin per aquesta nova modalitat de compra.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: