Dijous, 28 de octubre de 2010 | 05:39
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Horta de Sant Joan amplia el Centre Picasso

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Passarà de 280 a 800 metres quadrats
Horta de Sant Joan amplia el Centre Picasso
Cultura 27/10/2010 19:16
El Centre Picasso d'Horta de Sant Joan (Tarragona) passarà de disposar de l'actual espai de 280 metres quadrats a un altre de 800 metres quadrats, gràcies a l'impuls de la Diputació de Tarragona, que aportarà 53.000 euros per al projecte de recuperació de la Casa Abadia.
Plaza de l'Església d'Horta de Sant Joan, Museu Picassso
El nou edifici, situat en un punt estratègic del municipi -la plaça de l'Església- i que serà habilitat per l'Ajuntament, tindrà, a part d'una sala permanent d'exposicions, una biblioteca i una sala de conferències. També comptarà amb una sala d'exposicions temporals, on està previst que es mostrin obres procedents del Museu Picasso de Barcelona.

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha destacat que d'aquesta manera la institució intercomarcal "impulsa el funcionament i la consolidació del Centre Picasso d'Horta", destinat a difondre l'obra de Pablo Picasso i els llaços de l'artista amb el municipi. Poblet ha avançat que el projecte respon a la voluntat de constituir una xarxa d'espais museístics sobre Picasso, que enllaci Horta de Sant Joan, Gòsol (Lleida) i Barcelona.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1