Dijous, 28 de octubre de 2010 | 05:47
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Mourinho es topa amb el Múrcia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Madrid empata a zero amb els cracks i el Barça guanya 0-2 amb el planter
Mourinho es topa amb el Múrcia
Esports 26/10/2010 22:01
P. Alegre - Jugaran els homes del Castilla dissabte? És possible, perquè els jugadors del Madrid han deixat a Mourinho amb un mal gust de boca després d'empatar a zero amb el Múrcia. El Barça, per la seva banda, encarrila l'eliminatòria amb la seva victòria per 0-2 a Ceuta a l'anada de la Copa del Rei.
9José Mourinho amb cara seriosa
Mourinho va assegurar aquest dilluns en roda de premsa que si els seus jugadors no responien davant un equip de Segona B alinearia als homes del Castilla en el partit del proper dissabte contra l'Hèrcules.

A diferència del ‘alcorconazo', Mourinho ha alineat un onze amb majoria dels teòrics titulars (CR7, Casillas, Ramos, Pepe), però cap d'ells ha estat capaç de perforar la porteria que ha defensat amb brillantor Dani Hernández.

En la segona meitat han entrat més titulars, com Di Maria o Higuaín, però el gol no ha arribat. El Múrcia s'ha tancat enrere i ha aguantat els continus atacs madridistes. L'ocasió més clara ha arribat en la primera meitat, quan Granero ha estavellat una pilota en el pal.

Victòria del Barça

Molt diferent ha estat el partit de Ceuta, on el Barça s'ha presentat amb només dos titulars. Maxwell, que està en un gran moment de forma, i Pedro han estat els autors dels gols d'una eliminatòria que tornarà a Barcelona sentenciada.

La mala notícia per a Guardiola se l'ha donat Jefren, que s'ha hagut de retirar lesionat amb una luxació a l'espatlla. L'entrenador de Santpedor ha presentat una alineació plena de suplents i de jugadors del planter, que han combinat bé la pilota i no han tingut excessius problemes per imposar-se al seu rival de Segona B.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1