Notícia

Sala
Fletxa_component
13/10/2010
ICV reclama alliberar estacionaments de la Zona Blava arran la peatonalització del carrer de Sala Boadella

 

Davant l'anunci per part de l'Ajuntament que el  carrer de Sala Boadella, entre l'avinguda de Sant Esteve i el carrer de l'Hospital, es peatonalitzarà  els caps de setmana a partir d'aquest mes d'octubre, arran  d'una proposta de l'Associació de Comerciants del municipi, la responsable dels ecosocialistes a Castellar Eva Clariana, demanarà la substitució de la Zona Blava per una Zona Taronja en els trams de carrers adjacents.


Es diu taronja i permetria  l'aparcament gratuït com a contrapartida per l'afectació que això pot significar pels veïns afectats per aquesta mesura. Els vehicles tindrien una adhesiu, així  s'evitaria  el pagament dels vehicles dels veïns i veïnes del nucli afectat. Per  tal de fer efectiu aquest sistema l'ajuntament   hauria de lliurar  uns adhesius identificadors perquè els poguessin  reconèixer el personal de vigilància de la Zona Blava  i així no ser sancionats.


D'altra banda Eva Clariana ha manifestat que "crear espais cívics a qualsevol municipi  és un grau de qualitat que es dona a la gent que hi viu, però aquesta mesura s'hauria d'haver fet amb calma i amb una planificació adequada i adaptada a la realitat que té Castellar, cosa que no s'ha fet per part de l'equip de govern".


La Secció local d'ICV creu que no es pot tancar al trànsit un carrer sense provisió d'alliberar  aparcaments de pagament  i sense l'aplicació d'un estudi de mobilitat. Eva Clariana també ha manifestat que " és un error concentrar tot en el centre del municipi i que  la dinamització d'altres zones  també ha d'estar en l'agenda de l'equip de govern.

Des de la  secció local d'ICV constatem  la realitat que tenim en el nostre municipi, els interessos polítics no passen pels interessos dels ciutadans, i les afectacions que aquestes decisions poden comportar en el dia a dia a la ciutadania més greuges que beneficis.

DT 02/11/2010 | 15:42
Fons_fixed_enquestes
  • Com valora la gestió del PSC aquesta legislatura?
  • Ha estat encertada
    No ha complert les expectatives de canvi
    No hi ha cap diferència amb l'anterior equip de govern
  • Bot-resultats
Fons_fixed_galeria
Toni_morral 042 Festa_major_la_forja Fotos_romeva2 Imagen038 Imagen040 Saura Romeva_01 Dsc_0394
Fons_fixed_publications
191
  • Mesveure