Dimarts, 2 de novembre de 2010 | 23:12
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els Mossos van advertir al jutge de la perillositat del presumpte parricida de Tarragona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'acusat nega els càrrecs i apunta a la màfia de l'Est
Els Mossos van advertir al jutge de la perillositat del presumpte parricida de Tarragona
Societat 01/11/2010 13:06
Europa Press.- Els Mossos d'esquadra havien advertit per escrit al Jutjat de Violència sobre les Dona de Tarragona de la perillositat d'Abdeslam B., a la presó sense fiança com a presumpte autor de la mort de la seva dona i els seus dos fills.
La policia va alertar que tenia les seves facultats mentals seriosament pertorbades i que l'ordre d'allunyament podia no ser suficient per l'evident desequilibri que patia, segons han informat a Europa Press fonts properes a la investigació.

El mateix jutge al que havia estat dirigit l'escrit, que també va ser el que va denegar al desembre de 2009 la petició de l'esposa d'aixecar l'allunyament, va anar l'encarregat de prendre declaració al sospitós de matar a la seva dona i fills, que a més va ser conduït al Jutjat per agents que havien seguit d'a prop el cas després de l'episodi, molt greu, de maltractaments ocorregut en aquest any 2009.

Abdeslam B., que va ser detingut en estat d'embriaguesa per la Guàrdia Urbana a Barcelona en la matinada del passat dijous, havia viatjat prèviament a Bèlgica amb un passaport fals. S'hauria canviat el pèl i la barba, i per això no va ser identificat en els controls aeroportuaris.

El presumpte parricida va fugir a Bèlgica amb avió abans que els Mossos descobrissin els cadàvers el passat 17 d'octubre en el primer pis del número 9 del carrer Reial de Tarragona.

L'acusat ha declarat davant el jutge que s'havia assabentat que una màfia de l'Est havia assassinat a la seva família, per la qual cosa va decidir tornar a Espanya, també amb avió, per venjar a la seva dona i els seus fills.

La policia va trigar diverses hores a descobrir els cossos sense vida dels dos fills de la parella, que es trobaven sota el de la mare a la banyera, tots ells coberts per una gruixuda capa endurida de ciment i guix, la qual cosa va complicar en extrem el treball dels investigadors.

Les fonts esmentades també ha revelat després de l'examen de l'escena del crim que el fill major, de sis anys d'edat, va ser testimoni de la mort de la seva mare i de la seva germana i que va tractar de fugir. El seu pare no ho va permetre i ho va acoltellar diverses vegades fins a acabar amb la seva vida.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1