Dimarts, 2 de novembre de 2010 | 23:21
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Pau Gasol, nomenat millor jugador de la setmana a la Conferència Oest

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Líder dels Lakers en les tres primeres victòries
Pau Gasol, nomenat millor jugador de la setmana a la Conferència Oest
Esports 01/11/2010 21:50
El pivot espanyol Pau Gasol ha estat nomenat millor jugador de la setmana a la Conferència Oest, després de liderar al seu equip en un inici immaculat amb tres victòries en altres tants partits, mentre que a l'Est el premiat ha estat Rajon Rondo, base dels Celtics.
Gasol celebra amb Bryant una canastra
Gasol ha promediat 25.3 punts, 10.3 rebots i 5 assistències en els tres partits que el seu equip ha jugat contra Houston Rockets, Phoenix Suns i Golden Stat Warriors. El seu millor partit ho va protagonitzar a Houston, al que va endossar 29 punts, malgrat tenir davant a jugadors del nivell de Yao Ming o Luis Scola.

En la Conferència Est, el millor jugador de la setmana és Rajon Rondo, que ha promediado 10.7 punts, 16.7 assistències i 6.3 rebots en els tres partits de Boston Celtics, saldats amb dos triomfs –els Miami Heat del ‘trio meravella' i els New York Knicks d'Amare Stoudemire- i una derrota, davant Cleveland. El base es va lluir especialment a la victòria enfront New York Knicks en repartir 24 assistències, quedant-se a dues del rècord històric de la franquícia amb més títols de la NBA.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1