Vota
Resultat:
1 vots
Redacció | Actualitzat el 02/11/2010 a les 09:31h

Compte enrere per a l'inici de la temporada d'esquí

Vallter podria obrir el darrer cap de setmana de novembre i ho farà el 4 de desembre | El cremallera tancat per manteniment del 2 al 25 de novembre

Les estacions de muntanya del Ripollès ja han iniciat el compte enrere per una nova temporada d'esquí. En el cas de Vallter –i també de les cerdanes de Masella i la Molina- no descarten avançar-la al darrer cap de setmana de novembre (coincidint amb les eleccions) si abans es produeix una nevada important. En canvi, a Vall de Núria han fixat el 4 de desembre com a tret de sortida. Abans, del 2 al 25 de novembre, tant el cremallera com les instal·lacions estaran tancades per manteniment.

Les enfarinades del mes d'octubre (a la foto, les pistes de Vallter aquest 2 de novembre) han despertat l'optimisme dels responsables de les instal·lacions. A Vallter 2000 preveuen una bona temporada de neu i recorden que de moment “la temperatura acompanya”. En aquest sentit, si es produeix una nevada important al llarg de novembre obriran el cap de setmana del 27-28 de novembre. En cas contrari, es deixaria pel 4-5 de desembre la data prevista per tal que Núria obri portes.

A l'estació del terme de Queralbs la seguretat i la millora en diferents traçats és la principal novetat. En aquest sentit, a banda de millorar senyalitzacions, matalassos, xarxes i balises, s'ha reperfilat el traçat de la Pala Bèstia i s’ha perfeccionat la trajectòria des de la zona compresa entre l’Olla de Soleia fins l’alberg Pic de l’Àliga.  A principis del 2011, a més, finalitzaran les obres de rehabilitació de l’edifici Sant Josep que permetran ampliar les instal·lacions amb amb 10 habitacions i 10 apartaments dúplex més.

A Vallter 2000, destaca la nova pavimentació de 3,5 km de la carretera d'accés des de Setcases i la instal·lació de noves tanques de protecció. També s'han milorat els traçats de pistes, noves cadires pel telecadira Enric Planella i s'ha iniciat l'ampliació de la bassa per produir neu artificial.

Navega per les etiquetes

neuVall de NúriaVallter 2000esquí

Referències a Internet

esquí

COMENTARIS

+0
-0
camprodon
Anònim, 03/11/2010 a les 13:51
Vallter 2000,vaja colla de pencos no mes viviu per las subvencions.Las instalacions es tenen de repasar cada any no cada 20 anys.Jo no hem pujo mai mes en un telecadira de vallter penos.Apart d`aixo li fas un comentari al director Enric Serra i se n`en fot...Senyors de vallter 30 euros per 6 son bastans calers per que ens tracteu com una merda.Val mes tenin nens anar a Nuria,si pago una mica mes pero no marxem enprenyats.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Enquesta
Cal regular l'accés dels boletaires als boscos?
      Vots emesos: 29
L'última hora del Ripollès


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: