Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:29
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Dos pobles de Lleida impedeixen l'actuació d'un circ amb animals salvatges

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Raimat i Alpicat
Dos pobles de Lleida impedeixen l'actuació d'un circ amb animals salvatges
Municipis 02/11/2010 19:18
Dos pobles de Lleida han impedit l'actuació durant l'últim cap de setmana d'un circ amb animals salvatges. En el cas de Raimat ha estat per estar prohibit i a Alpicat perquè els responsables no van presentar els documents sanitaris dels animals, segons han confirmat a Europa Press els alcaldes.
9 Alpicat
Aquest divendres, l'alcalde d'Alpicat, Pau Cabré, va ordenar l'expulsió del circ i dissabte ho va fer el de l'entitat municipal descentralitzada de Raimat, José Maria Domingo, segons va avançar aquest diumenge el diari Segre.

Raimat pertany a Lleida, municipi amb una ordenança municipal que prohibeix actuacions de circs amb animals salvatges. L'alcalde ha explicat aquest dimarts que inicialment els responsables del circ Rocali Zabata li van explicar que tenien rucs i ponis, quan en realitat hi havia un bisó, serps, cocodrils i lleons.

"Jo vaig dir als responsables que podien actuar sense els animals salvatges, però em van explicar que no podien fer-ho i que se'n marxaven cap a Saragossa", ha declarat Domingo aquest dimarts.

Lleida va prohibir espectacles amb feres salvatges al febrer de 2007 i, per això, Domingo va avisar a la Guàrdia Urbana que el consistori "convidava als responsables al fet que es marxessin", i així ho van fer.

En el cas de Raimat, sense ordenança municipal sobre l'actuació d'animals salvatges en els espectacles, l'alcalde ha explicat que l'expulsió està motivada perquè els seus responsables no tenien la documentació sanitària de tots els animals. "Tenien la documentació dels cavalls, però no la dels lleons", ha explicat Cabré.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1