Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:30
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Barça empata a Copenhaguen

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Soldado lidera la victòria del València davant el Rangers
El Barça empata a Copenhaguen
Esports 02/11/2010 22:53
CatalunyaPress.- El Barça ha obtingut un valuós empat a 1 (Messi) de la seva visita a Copenhaguen que no li serveix per certificar la seva classificació, però li apropa a ella després de l'empat entre els altres dos rivals del grup. Per la seva banda, el València ha aconseguit una brillant victòria per 3-0 davant el Rangers.
9guardiola
Messi inaugurava el marcador a la mitja hora de joc, després d'aprofitar una jugada embrollada dins de l'àrea. L'argentí s'ha trobat amb la pilota i ho ha ajustat al pal. Però el gol ha relaxat els culés, que han vist com el Copenhaguen empatava només dos minuts després, per mitjà de Claudemir, gràcies a una cantada de Valdés. El porter internacional ha sortit a un centre, però se li ha escorregut la pilota i en el segon pal ha aparegut el brasiler per avançar-se a Abidal.

Pedro, que ha entrat en la segona meitat per Villa, ha estavellat una pilota en el pal en l'ocasió més clara d'un Barça que es manté líder de grup i s'apropa a la classificació.

A Mestalla s'ha viscut una festa com les de fa uns anys. Soldado, amb dos gols, ha liderat als ches davant el Glasgow Rangers. Tino Costa ha tancat la golejada en els últims minuts després d'una gran jugada col·lectiva.

La victòria valencianista li permet situar-se en segona posició, amb set punts, pels 10 del Manchester i els 5 dels escocesos.

La sorpresa de la jornada l'ha protagonitzat el Tottenham, que liderat per un excel·lent Van der Vart, ha derrotat amb contundència a l'actual campió, l'Inter. L'ex del Madrid, Peter Crouch i Pavliuchenko han anotat per als anglesos, en els quals també ha sobresortit el jove lateral Bale, pel qual el Barça ha mostrat interès. Eto'o ha aconseguit el gol de l'honor italià.

A W. Bremen-Twente 0-2
A Tottenham-Inter 3-1
B Benfica-Lió 4-3
B H. Tel Aviv-Schalke 04 0-0
C Bursaspor-M. United 0-3
C València-Rangers 3-0
D Rubin Kazan-Panathinaikos 0-0
D Copenhaguen-Barcelona 1-1
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1