Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:37
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Ismael Serrano farà una mini-gira per Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El cantautor oferirà set concerts a la província amb el suport de la Diputació
Ismael Serrano farà una mini-gira per Barcelona
03/11/2010 14:20
Ismael Serrano en concierto
"Acuérdate de vivir" és el darrer disc del cantautor madrileny Ismael Serrano que, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, podrà escoltar-se en directe a diversos espais escènics municipals de la província, entre el 5 de novembre i el 12 de desembre.
La gira comença al Teatre Atlàntida de Vic, divendres 5 de novembre. La resta de municipis i dates on cantarà Serrano són L'Hospitalet de Llobregat (Auditori Barradas, 6 i 7 de novembre), Badalona (Teatre Blas Infante, 19 de novembre) Sant Cugat del Vallès (Teatre Auditori, 10 de desembre), Barberà del Vallès (Teatre Municipal Cooperativa, 11 de desembre) i Viladecans (Auditori Àtrium, 12 de desembre). Podeu consultar els horaris dels concerts al web Escenari de l'Àrea de Cultura.
Les gires de promoció són un instrument que la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Cultura, posa a l'abast dels ajuntaments de la província i que permet la coordinació de les programacions municipals i l'abaratiment dels costos de contractació, alhora que garanteix una programació estable i de qualitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1