Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:44
Vostè es troba a: Inici >

L'economia sostenible a Menorca, als Esmorzars de la Fundació Democràcia i Govern Local

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aquest dijous, a l'Hotel Villa Real, amb el president del Consell Insular
L'economia sostenible a Menorca, als Esmorzars de la Fundació Democràcia i Govern Local
03/11/2010 09:42
PressDigital.- Aquest dijous tornen els desdejunis que la Fundació Democràcia i Govern Local celebra mensualment a l'Hotel Villa Real, i que tenen com a objectiu portar la veu de les petites administracions a Madrid. En aquesta ocasió, el convidat és el president del Consell Insular de Menorca, Marc Pons.
9marc-pons
La cita, en la qual col·laboren l'agència de notícies Servimedia i el diari PressDigital, tindrà lloc aquest dijous 4 de novembre a les 09.00 hores a la Sala Cibeles de l'Hotel Villa Real (Plaça de les Corts, 10, Madrid).

El Consell Insular està presidit pel socialista Marc Pons Pons (Es Mercadal, 1973). Va prendre possessió del càrrec el 18 de setembre de 2008. A més, la seva militància socialista li val el càrrec de secretari general del Partit dels Socialistes dels Illes Balears-PSOE de Menorca.

Amb motiu dels esmorzars pronunciarà la conferència ‘De la cohesió territorial i social a l'economia sostenible: una aposta de futur per la innovació i la formació a Menorca', en la qual detallarà algunes de les polítiques dutes a terme, com el fet que l'illa s'hagi convertit en Reserva de la Biosfera.

La Fundació Democràcia i Govern Local

La Fundació Democràcia i Govern Local és una entitat constituïda al maig de 2002 per iniciativa de la Diputació de Barcelona. La seva finalitat és contribuir i donar suport a tot tipus d'actuacions i iniciatives per al coneixement, l'estudi, la difusió i l'assessorament en matèria de règim local.

Alhora, ha estat concebuda com a lloc de trobada i d'intercanvi, en el qual les diputacions, els cabildos i els consells puguin posar en comú les seves experiències i coordinar esforços per afavorir el desenvolupament de les seves funcions de cooperació i assistència a les entitats locals.

Actualment, el seu Patronat està integrat per la Diputació de Barcelona, Diputació de la Corunya, Diputació d'Alacant, Diputació de Badajoz, Diputació de Càceres, Diputació de Girona, Cabildo Insular de Gran Canària, Diputació de Granada, Diputació d'Osca, Deputación de Lugo, Consell Insular de Mallorca, Consell Insular de Menorca, Diputació d'Orense, Diputació de Pontevedra, Diputació de Sevilla, Cabildo Insular de Tenerife, Diputació de Toledo i Diputació de Saragossa.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1