Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:28
Vostè es troba a: Inici > Política >

La Fiscalia nega 'categòricament' intencionalitat política

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Resposta a les acusacions de CDC
La Fiscalia nega 'categòricament' intencionalitat política
Política 03/11/2010 14:22
La Fiscalia Superior de Catalunya ha negat "categòricament" intencionalitat política en les seves actuacions en el cas Palau i han assegurat que no es pot permetre que es posi en qüestió la seva imparcialitat, després que aquest dimarts demanés separar la causa i sol·licités la imputació del tresorer de CDC, Daniel Osácar, i d'Àngel Colom.
En un comunicat remès aquest dimecres com a resposta a les manifestacions abocades per diferents responsables polítics sobre la suposada intencionalitat política de les seves actuacions, han negat "haver actuat per indicació de ningú".

A més, han subratllat que la Fiscalia, "com és la seva obligació", actua de forma objectiva i imparcial en defensa de la legalitat i l'interès públic per a l'esclariment de fets "que presenten sòlids indicis de delicte".

Fiscalia ha destacat que l'informe presentat aquest dimarts davant el Jutjat d'Instrucció número 30, que investiga el cas Palau, respon al sol·licitat pel jutge el 25 d'octubre.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1