Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:35
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Nolan vol Charlize Theron a Batman 3

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Començen els rumors sobre quin serà el vilà de l’entrega
Nolan vol Charlize Theron a Batman 3
Cultura 03/11/2010 14:49
'The Dark Knight Rises', el tercer Batman de Christopher Nolan, segueix donant molt a parlar. En espera d'anunciar qui serà el gran vilà final, el director està apuntalant l'elenc de la cinta i ha posat els seus ulls ni més ni menys que en la bella Charlize Theron.
Batman Begins 9
El la cinta que tancarà la seva trilogia sobre l'home ratpenat, Nolan tornarà a comptar amb Christian Bale com a protagonista acompanyat de Gary Oldman, Morgan Freeman i Sir Michael Caine. I a més la segura incorporació de Tom Hardy, amb qui ja va treballar a 'Origen', el director vol a diverses fèmines de garanties per completar el planter de personatges del seu esperat desenllaç.

El nom que sona amb més força a les tertúlies de Hollywood és el de l'oscaritzada Charlize Theron. Segons informa Comic Book Movie, l'actriu sud-africana encarnarà el paper de la detectiu Sarah Essen, una dona a qui la hi relaciona amb Jim Gordon -el comissari amic de Batman interpretat per Oldman- i que en els còmics de DC és la suposada mare de Batgirl assassinada pel Joker.

A més de Theron, Nolan també ha posat els seus ulls en Vera Farmiga, l'actriu nominada a l'Oscar per 'Up in the Air'. Ella interpretaria el paper de Julie Madison, una dona de l'alta societat que seria el nou interès amorós de Bruce Wayne, encara que desconeix l'afició oculta del milionari de disfressar-se de ratpenat.

Rumors sobre el vilà

Una versió d'aquest personatge ja va aparèixer en la gran pantalla: va ser a la cinta de 1997, la lamentable Batman & Robin, a la pell de la supermodel Elle MacPherson. En les historietes de Batman, aquest personatge femení també està relacionat amb el vilà Basil Karlo -a.k.a. Clayface- cosa que ha deslligat els rumors que ell podria ser el dolent de Batman 3.

Però, de moment, els rumors sobre el vilà que veurem a 'The Dark Knight Rises' són idees pelegrines i, fins que Nolan i Warner Bros facin l'anunci oficial l'única cosa segura és que no serà Enigma. L'estrena de 'The Dark Knight Rises' està prevista pel 20 de juliol de 2012.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1