Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:29
Vostè es troba a: Inici > Política >

Un videojoc parodia les eleccions catalanes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Lluita amb 'Montillator' contra el 'Rei Artur'
Un videojoc parodia les eleccions catalanes
03/11/2010 12:32
la gran castanyada, videojoc
CatalunyaPress.- Els creadors del videojoc ‘Felix Bitllet' han creat una altra aplicació d'entreteniment relacionada amb l'actualitat, en aquesta ocasió sobre les eleccions catalanes. ‘La Gran Castanya' enfronta en un ring als candidats a la presidència de la Generalitat.
‘La Gran Castanya' és un joc de lluita on els polítics més representatius de Catalunya s'enfronten cara a cara en un ring enmig del parlament. L'objectiu del joc és vèncer tots els rivals i proclamar-se president.

"Amb molt humor i una mica de crítica, ‘La Gran Castanya' és la nostra aportació a la muntanya d'arguments ja coneguts per fomentar la participació en les properes eleccions", defensen els autors a la pàgina en la qual es pot accedir al videojoc.

Entre els personatges caricaturitzats, podem trobar al representant de ‘NoCiU', el Rei Artur; Montillator, líder d'Ozú; Nacked Man, del partit C'sp (Ciutadans sense pantalons); Joan Autopisto, de Desagrupament; Gran Herrada de Vells Verds; Alissia Cacho Cacho, del PP; Gianni Portinni, de Futbol pel Poble, o Joan MoriBorbó, d'Esquerda.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1