Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:32
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Xavi apunta a Rikjaard com l'home clau en la seva carrera

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per haver avançat la seva posició
Xavi apunta a Rikjaard com l'home clau en la seva carrera
Esports 03/11/2010 17:58
El migcampista del Barça, Xavi Hernández, assegura que va ser Rijkaard qui li va donar l'ingredient definitiu per donar el salt en la seva carrera esportiva. Va ser l'holandès qui el va fer oblidar-se de la posició de ‘4' i avançar uns metres per jugar d'enllaç.
Xavi Hernández
Des de llavors, la millora en el joc del de Terrassa ha estat notòria. Arriba més, dóna més passades definitives i intervé més que mai en l'elaboració. El resultat per a l'equip també està fora de tot dubte: amb Xavi com a cervell el Barça ho ha guanyat tot.

En una entrevista a la web de la FIFA, Xavi, preguntat per qui el va entendre més en les seves necessitats tàctiques, apunta que va ser Rikjaard qui "em va convèncer del tot". "Radomir Antic ja m'havia avançat una mica la posició i fins i tot Charly Rexach, en algun partit, també m'havia provat en aquesta situació d'enllaç. Quan Rijkaard m'ho va dir vaig arribar a pensar que em costaria, però el cert és que és la meva posició natural", reflexiona.

Xavi, que parla de la importància que els futbolistes més importants de l'actual Barça hagin "mamat" barcelonisme des de petits, assegura que "guanyar és una droga, quan proves el sabor de la victòria no et canses mai".

Llegir l'entrevista completa
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1