vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
fiscalia cas palau
Creu que la fiscalia, com denuncia CiU, ha rebut pressions per actuar ara?
88 %
12 %
52 vots
Joan Aguilar: Evidentment! Perquè sinó Montilla ha allargat la...
Dijous, 04 de Novembre de 2010
Actualitat

Política

14/10/2010
14:02  h.
Herrera: "El PP vol fer de Catalunya un banc de proves del discurs de l'extrema dreta en immigració"
El secretari general d'ICV creu que Zapatero s'ha convertit en una màquina de desanimar votants d'esquerres
Sense títol
El candidat d'ICV a la presidència de la Generalitat, Joan Herrera, acusa la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, de voler convertir Catalunya en el banc de proves del discurs de l'extrema dreta europea respecte a la immigració. Segons Herrera, Camacho “ha creuat una línia vermella” en assenyalar “col•lectius sencers” i vincular-los amb la delinqüència.
“El seu discurs és una bomba” per la convivència, ha dit abans de recordar que en política “no tot s'hi val” per aconseguir vots. El que fa Sánchez-Camacho, ha dit Herrera, és “plantejar un model de segregació” en què “vol que els immigrants que acaben en situació irregular s'amaguin sota les pedres” i no tinguin drets.

Herrera ha fet aquestes manifestacions en un esmorzar informatiu a Madrid, l'últim abans que abandoni les Corts per bolcar-se en la campanya a les eleccions del 28-N. El portaveu d'ICV ha assegurat que el PP ja va fer de Badalona i de l'Àrea Metropolitana un banc de proves on va situar la immigració a l'epicentre del debat amb un “discurs duríssim”. Va ser, segons Herrera, un “experiment electoral” que “els va donar resultat”, i que ara Sánchez Camacho vol extrapolar a Catalunya fent veure que la immigració és un problema, quan cal sortir de la crisi “entre tots”.

No obstant això, Herrera ha recordat a Camacho que “no tot s'hi val en política” i que no es pot assenyalar col•lectius sencers i vincular-los amb la delinqüència. “Vol una societat infrahumana” i “per quatre vots”, vol que “Catalunya s'assembli al model de les banlieues francesos”, ha dit.

Segons Herrera, l'actuació de la líder del PPC té un objectiu, que és “evitar l'entrada de l'extrema dreta copiant el discurs de l'extrema dreta”, però “el seu discurs és una bomba” contra la convivència i “ha creuat la línia vermella que no es pot superar”.

“Zapatero s'ha convertit en una màquina de desanimar votants d'esquerres”

Herrera també ha criticat durament el gir liberal del president del govern espanyol i ha assegurat que Zapatero s'ha convertit en una “màquina de desanimar” els votants d'esquerres. “Ho contamina tot d'un clima de resignació”, un fet, ha dit, que afecta també l'electorat català i és “un obstacle” per a les esquerres en les pròximes eleccions.

En aquest mateix marc ha criticat durament el líder de CiU, amb qui ha recordat que no pactarà en cap cas. Segons Herrera, Mas és la imatge de la “contrareforma” en matèria de polítiques econòmiques i socials. “Estem decidint si més ciment o més transport públic”, ha dit, i “la nostra impressió és que les receptes econòmiques es basen en la nova economia i un ajustament dràstic del dèficit abans de temps”.

Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
1Veure i/o afegir comentaris
colla d'inútils:val. doncs encara +sudacas, +muslis i +bandes de l'est.
Comentaris (1 en total)
colla d'inútils
14/10/2010 00:00
val. doncs encara +sudacas, +muslis i +bandes de l'est.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida