Vota
Resultat:
1 vots
Quico Sallés | Actualitzat el 28/10/2010 a les 15:54h

Detingut per masturbar-se davant una menor al mig de Vic

Un cop va ser portat a la caserna de la policia, l'acusat va reaccionar de manera violenta.

Ràpida va ser la intervenció dels Mossos aquest dilluns a quarts de 10 del vespre. El motiu un home de mitjana edat, de qui no han transcendit més dades, que va ser detingut per masturbar-se davant una menor al centre de Vic. Segons fonts properes al cas, una menor que s'estava dins un restaurant de menjar ràpid de la ciutat va ser abraonada per un home que li mostrava els genitals i se'ls fregava amb ànim d'ejacular.
Els Mossos van rebre la denúncia i en uns minuts van arribar al lloc dels fets on van poder capturar el malfactor que fou traslladat immediatament a la comissaria de la policia a fi i efecte de procedir a la seva identificació.

Un cop a les dependències policíaques va ser informat que se li imputava la presumpte  autoria d'un delicte d'exhibicionisme. Les acusacions dels Mossos no van agradar gens a l'imputat , i segons ha pogut saber Osona.com, va respondre amb una actitud violenta, cridant i insultant als agents fins al punt de negar-se a signar la citació judicial. Aquesta conducta va obligar els mossos a detenir-lo per un delicte de desobediència a l'autoritat. Dimarts al matí l'acusat va passar a disposició judicial, sense que hagi transcendit la decisió del jutge de Guàrdia.


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
El Lip dub per la independència de Vic haurà servit per alguna cosa?
      Vots emesos: 132
Edicions locals

Consum

Comerç electrònic: què cal saber?

La comoditat d’adquirir des d’un llibre fins un bitllet d’avió sense moure’ns de casa fa que cada vegada més consumidors es decantin per aquesta nova modalitat de compra.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: