Dijous, 4 de novembre de 2010 | 18:49
Vostè es troba a: Inici > Política >

Juan Costa: retirada o moviment estratègic?

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Deixa el seu escó al Congrés per ser conseller d'Ernst & Young
Juan Costa: retirada o moviment estratègic?
Política 04/11/2010 10:44
Moviments al Partit Popular. El fins ara diputat Juan Costa abandona el seu escó al Congrés per convertir-se en director de la divisió per al canvi climàtic de l'empresa Ernst & Young.
La sortida de Costa és curiosa perquè en els últims dies havia transcendit una reunió del President del PP, Mariano Rajoy, amb el diputat per sondejar-lo com a candidat a les eleccions a la Comunitat Valenciana si el cas Gurtel es complicava per a Francisco Camps.

Segons el PP, la decisió de Costa ja estava presa des de feia setmanes, i Rajoy ho sabia. No obstant això, el germà de Ricardo Costa li ha deixat clar al líder que es tracta d'un parèntesi, i que no es retira de la política. Aquest detall no és menor tenint en compte el dit anteriorment.

Juan Costa, que ara té 45 anys, és d'aquells polítics amb capacitat suficient per fer-se el seu propi camí al marge del partit. Per això, la seva relació amb Rajoy ha passat per diferents etapes. Ara, després d'un distanciament, torna a tenir una fluïda relació amb el líder popular, que el veu com un valor ‘net' de corruptelas.

Queden uns set mesos per a les eleccions autonòmiques, i els moviments en el PP dependran sobretot del ritme de la justícia. Si Camps hagués de ser jutjat, Rajoy podria moure fitxa.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1