Divendres, 5 de novembre de 2010 | 18:22
Vostè es troba a: Inici > Política >

'Tant de bo aquesta marea americana arribi aviat a Europa'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un centre d'estudis proper al PP no dissimula el seu suport al Tea Party
'Tant de bo aquesta marea americana arribi aviat a Europa'
Política 05/11/2010 12:09
"La revolta va triomfar". "Tant de bo aquesta marea americana arribi aviat a Europa". Són frases de diferents membres del Grup d'Estudis Estratègics (GEES), un think tank molt proper al PP, i es refereixen a l'ascens del Tea Party als Estats Units.
sarah-palin9
En l'espai que tenen reservat en el diari Libertad Digital, asseguren que "va començar en 2009 com un moviment petit i espontani, menyspreat i objecte de burla per part de l'establishment polític i mediàtic americà".

Afegeixen que "van sortir al carrer simplement perquè feien el correcte, sense importar qui es molestava: hi ha principis i valors contra els que cap partit –ni el propi– pot anar, i comportaments polítics que no es poden tolerar, es tracti de perfidia o covardia. Caigui qui caigui i passi dificultats electorals qui els passada".

I conclouen, en un altre article publicat aquesta setmana, assegurant que "Déu vulgui que aquesta marea americana arribi aviat a Europa".

Mentrestant, Rafael L. Bardají, que també és director de Política Internacional de la FAES, reflexiona que la del Tea Party és la victòria de l'esperit "de l'americà mitjà que beu Budweiser, condueix una pick-up, treballa dur per la seva família i s'emociona al crit de USA, USA".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1