El Govern acorda aplicar bonificacions als peatges de la C-32

S’aplicaran als peatges de la barrera troncal de Vilassar de Dalt i l’accés de Premià de Mar

Redacció-ACNdimecres, 03 novembre 2010
Redacció-ACNdimecres, 03 novembre 2010
         
   
Envia aquesta notícia a un amic!
Adreça destinatària
Assumpte del missatge
El vostre nom
La vostra adreça
Envia un e-mail a la redacció
Si heu trobat algun error en el redactat o voleu aportar informació complementària sobre aquesta notícia, escriviu-nos!
Assumpte del missatge
Cos del missatge
La vostra adreça
El vostre nom

El Govern ha aprovat aquesta set­mana el sistema de reduccions específiques que ACESA aplicarà a determinats usuaris i recorreguts al peatge a l’autopista C-32 al Maresme. Les bonificacions a la C-32 es configuren com una prova pilot o inicial de la nova política en què està treballant el Govern en el marc del Grup d’Autopistes creat pel Parlament per tal de transformar el sistema de peatges perquè esdevingui un element regulador de la mobilitat. El nou sistema s’insereix en el document de bases per a la millora de la mobilitat a la comarca que, l’abril passat, van signar la Generalitat i el Consell Comarcal del Maresme.

 

Image 

 

Les reduccions del peatge
Les reduccions s’aplicaran a la barrera troncal de Vilassar de Dalt i l’accés de Premià de Mar de l’autopista C-32, als vehicles lleugers per als desplaçaments de dilluns a divendres no festius en els itineraris que tinguin origen o destí a la comarca del Maresme. Per tal de potenciar el peatge com a element regulador i promoure una mobilitat sostenible, els descomptes s’aplicaran als usuaris a partir de 16 viatges al mes en una primera fase. A partir de la segona, s’incrementaran en una segona fase a partir de 24 viatges al mes; als vehicles on viatgin 3 o més ocupants, i també es preveuen descomptes per als vehicles que emetin fins a 120 gr/km de CO2.


Aquest programa de reduccions es desplegarà en tres fases, en funció del desenvolupament i execució de les obres de la Ronda del Baix Maresme. Així, la quantia dels descomptes s’anirà incrementant i, tenint en compte que són acumulables, en alguns casos podran arribar al 100%. Es preveu que els descomptes es deixin d’aplicar un cop entri en funcionament aquesta nova infraestructura.

100% a la tercera fase
Els itineraris on els usuaris podran gaudir de la reducció són aquells que tinguin origen o destí en la comarca del Maresme, fent servir qualsevol de les entrades i sortides situades entre l’enllaç amb la B-20/C-31 i l’enllaç 134. Durant la tercera fase, s’aplicarà una bonificació del 100% de l’import als usuaris que facin recorreguts interns dins de la comarca i reuneixin algun dels requisits de recurrència, ocupació alta o vehicle amb baixa emissió de CO2.
En tots els casos, per gaudir de les reduccions acordades, es requereix efectuar el pagament amb teletac o qualsevol altre sistema de pagament dinàmic.

5 Comentaris
 Paco | 03/11/2010 17:44
bla,bla,bla,bla,bla, Sinvergüenzas
 jordi | 03/11/2010 22:01
el que crec que hauriu de fer es menys carrils paralels a l'autopista i aquesta fer la gratis. 
quans anys hem d'estar pagant aquesta autopista. 
aixo nomes denote la mediocridad dels politics que tenim. 
con que ellsno les paguen, els hi donen les tarjetes i teletacs gratis 
els demes a pagar i callar.colla vividors
 Pere | 03/11/2010 22:22
Jordi, per fer l'autopista gratis caldrà pagar per endavant el rescat a ACESA. O creus que ho deixaran anar gratis? Resultat pagarem el mateix que si fem una nova carretera, però sense fer-la, i a més com diuen tots els estudis de mobilitat es colapasaria en dos o tres anys. La proposta que s'ha fet és la més raonable.
 jordi | 03/11/2010 22:55
Pere el que reclamo es l'autopista gratuita ja d'una vegada per totes.ara no es moment de fer noves carreteres i molt menys malgastar els calers publics de la mala manera que ho fan els politics- 
totes les carreteres s'acaben colapsan pero a l'autopista encara li queden molt anys per colapsarse.
 Paco | 04/11/2010 12:44
LLevo toda mi vida oyendo que Madrid nos roba con las autopistas,( todo ese tipo de leyendas nazi-onalistas de tercera). 
Ahora resulta que es Acesa y la Caixa. 
¡Coño lo que se aprende en el Tot!

Comenta aquesta notícia!
Nom (Obligatori)
Comentari (Obligatori - Màxim 1000 caràcters)
E-mail (Opcional)
Codi de seguretat (Obligatori)
Code
Advertència de privacitat
Avís legal i condicions generals d'ús

© El Tot Mataró S.L. - Carrer d'en Xammar, 11 - 08301, Mataró (Barcelona) - Telf: 93 796 16 42

www.totmataro.cat | www.portalmataro.com

    
El Govern acorda aplicar bonificacions als peatges de la C-32

Vas a buscar bolets?

  

SE TRASPASA TALLER mecánico. Todas las instalaciones y maquinaria. En pleno funcionamiento. 70.000€. Interesados 625.654.914
CERCO PIS 4 HAB. moblat i equipat per estudiants. 93.757.90.49
BUSCO TRABAJO: Cuidar mayores, mañanas. 8€/hora. 93.750.10.77 /685.139.715

Més anuncis econòmics

certificado-adecuacion-lopd-lssice

Copyright, El Tot Mataró i Maresme Anuncia't a l'edició electrònica Anunciat a l'edició paper El Tot Mataró i Maresme Premsa digital i mitjans gratuïts Amb el suport de TecnoCampusMataró Tot Esport Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació Avís legal i condicions generals d'ús Advertència de Privacitat Portal Mataró El Tot Granollers Tot Maresme