Vota
Resultat:
23 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 01/11/2010 a les 23:59h

Genua traditores non praemiat

El PP català té alguna cosa tràgica en la seva essència. Reconec que, a Catalunya, defensar públicament les sigles de la gavina és portar una vida complicada, sempre sota la mirada d'incomprensió de la majoria. S'hi ha de creure molt, però molt. Perquè, a més, les possibilitats que arribis a alcalde són ínfimes, i a conseller, prop de zero.

Però és que, a més, aquesta fe en Madrid escapa de la raó fins acostar-se a la mística castellana. Tots els dirigents del PP català saben que són material fungible i que, quan convingui a Gènova, els vendran per poc preu. O, simplement, els canviaran perquè sí, per avorriment dels que manen a Madrid.

Ara, a la pobre Alícia Sànchez-Camacho la fan liderar una guerra deplorable contra la llengua catalana, la seva. I ella, voluntariosament, s'hi presta. Sabent que, quan s'escaigui, els amos de Madrid se la treuran de sobre igual que tots els seus antecessors, Vidal-Quadras inclòs.

L'esperança (per a ells) , potser, és que la jugada està tan vista que cada cop són més freqüents els rampells de dignitat. Així van engegar-los Piqué i Nebrera i així es rebel·la Dolors Montserrat. Sort.

COMENTARIS

+0
-0
vaques magres
Feliuet, 03/11/2010 a les 00:47
Amic Salvador ja ho pots ben dir

Només hem de mirar l'estol de figures que han circulat darrerament per la cúpula del PP a Catalunya:

els inefables germans Fernàndez Díaz (quin parell d'elementals elements)

l'afònic Vidal Quadres (l'afonia del qual deu ser el càstig diví per a compensar el seu desmesurat coeficient demagògic)

En Piqué, un home de negocis oportunista que s'hi va passejar mentre manaven a Madrid (digue-li tonto)

en Cirera, el titella de torn, ja va intentar fer mèrits pobrissó, però es veu que li va faltar pedigrí

i ara l'Alícia de Blanes, la dels llavis prominents, que es deu mirar al mirall cada matí tot preguntant-se quí esgarraparà més vots contra Catalunya

poseu-los a tots plegats en una coktelera i feu-ne un batut, analitzeu-ne les propietats i n'obtindreu l'explicació:
auto-odi, 33 per cent
sumissió a l'amo dominant, un altre 33 per cent
rancúnia i impotència davant un país que persisteix en fer prevaldre la seva identitat, el 33 per cent restant
+1
-0
burgesos barcelonins.
Guerau, 02/11/2010 a les 21:47
La burgesia catalana sempre s'ha oposat frontalment a que Catalunya siga un estat independent polític i de dret, perquè això suposaria un contrapoder que minaria la seva influència en el si de la societat catalana, i deixar de controlar de manera mafiosa Catalunya. Això és així des del cop d'estat burgés en temps de Martí l'humà que suposà la entronització d'un poder estranger a Catalunya: la dinastia castellana dels trastàmara promoguda al poder pels burgesos barcelonins.
+2
-0
Després del Debat d'Intereconomia
Perdoneu, però algú ho havia de dir, 02/11/2010 a les 18:42
Després del Debat d'Intereconomia del passat dissabte sobre les properes eleccions, queda ben clar que el PP ja ha evolucionat cap al mateix discurs polític anticatalanista de Ciutadans, que dóna bons rèdits electorals. Les declaracions fatxendes de la Sra Camacho i del Sr Rivera, es podia observar perfectament que eren aplaudides d'igual manera pel públic majoritàriament espanyolista.
Curiosament, ara sembla que l'única diferència substancial entre PP i Ciutadans és que els primers estan en contra de l'avortament i de l'eutenàsia; i els segons no.Suposo que serà per aquesta raó que Ciudadanos,es posiciona com a partit de centre-esquerra. Encara que després parlen que estan a favor de uns sindicats despolititzats, i que ells no defensen en el seu programa polític a la gent treballadora de l'esquerra "cutre".
També cal tenir en compte que,un altre tret comú va caracteritzar a PP i Ciutadans durant tot l'esmentat debat; i va ser que la Sra Camacho i el Sr Rivera en cap moment van inquietar al Sr Oriol Pujol...Sobretot,perquè saben perfectament que, CiU és un partit autonomista que només pensa en la pela, i que deixa dormir ben tranquila a tota Espanya.
+4
-0
Futur com el de Zaplana
moni, moni, moni, 02/11/2010 a les 16:59
No us preocupeu per la Camatxa. En Rajoy ja ha dit que si guanyen ells a les properes eleccions de la Espanya, privatitzaràn la Administració pública. De ben segur, que quan a aquesta morruda botiflera ja l'hagin ben cremat, li assignaràn un lloc destacat en alguna d'aquestes empreses privades que seràn repartides entre els bons amics del clan peperu.
+7
-0
PP Català?
pepet grill , 02/11/2010 a les 12:40
A la pregunta s'hi podria respondre: "i una merda", "i una me", "i una m...".
Em quedo amb totes tres. Perquè? Dons perquè el pp té de català el que jo de xinès. Res de res.
Així que quan menys temps passem amb aquesta gent, millor.

INDEPENDÈNCIA

+7
-0
ODI MALALTÍS
ferran2, 02/11/2010 a les 12:35
No hi donis gaires voltes Salvador, aquesta gentussa nomes els manté vius el seu l'odi malaltís.
El collonut, és que a tota aquesta gentussa del PP i les seves excrescències, els passegen per multitud de mitjans especialitzades a donar doctrina feixista contra la llengua Catalana tots els dies del any.
I encara tenen la cara dura dura de queixar-se dient que no surten prou per la tele.
+7
-2
respectar els genocides?
Anònim, 02/11/2010 a les 10:18
Respectar ? A qui? Als que defensar la seva patria inclou el genocidi dels catalans? Bah cervell rentat! Que respectin i seran respectats.
+0
-16
Aquells de vosaltres que demaneu
Anònim, 02/11/2010 a les 09:44
respecte al que considereu la vostra patria, hauriau de ser respectuosos amb qui creu en la seva patria, fins i tot si inclou a Catalunya. A més, vosaltres sou de la patrai dels diners i no teniu soldats que morin per vosaltres.
+12
-4
PPC
AliBay, 02/11/2010 a les 09:06
El PPC ja fa anys que és un simple peó dins l'escaquer escanyol. Sacrificaran un peó inútil que no té cap possibilitat d'influir, ni molt menys esdevenir partit de govern, però a l'Estat obtindran pedigrí per haver defensat el castellà en terra d'infidels. I per la Sra Camatxo no et preocupis, que si es demostra una executiva efectiva i fidel, obtindrà una dignísima i sucosíssima jubilació a l'Europarlament, pagant tu, jo i tots els que llegeixin aquest comentari.
+12
-4
PP, il.legalitzaicó per partit NEO-NAZI!!
Anònim, 02/11/2010 a les 08:56
El PP es un partit d'Extrema dreta, un partit feixista, un partit del Caudillo sense cap Carisme un tal Rajoy, el hijo prodigo del Caudillo Franco; Arriba España- Viva el PP-FACISMO ESPAÑOL, i la Quemacho, cada dia més sembla la Pasionaria del Milans del Bosque!!!
+1
-4
Octubre
Molt anònim, 02/11/2010 a les 08:44
Ha de ser molt dur despertar-se amb ressaca i amb el llit buit, a València
+6
-3
8
Anònim, 02/11/2010 a les 08:30
Això de la llengua ho fan de cor, Cot, forma part de l'apartheid cultural i econòmic que amb més o menys intensitat s'opera des de fa 300 anys contra el poble català.

Però tranquils, no passa res, si la Montserrat insisteix se li dona un càrrec en una empresa publica o "privatitzada" de segona fila però ben remunerat, i es fa el silenci, a veure, Vueling ja està ocupat, Transmediterrànea, com a aquell que ja ningú recorda, potser si, a Telefònica, que és una immensa menjadora, potser també.....
+8
-3
Quid pro quo
Jaume I, 02/11/2010 a les 08:24
Pobra gent. Segur, però, que, al capdavall, els ho paguen d'alguna manera.
M'ha encantat el títol en llatí!
+10
-8
I el Carod?
Llorenç, 02/11/2010 a les 08:15
El senyor Pérez també és fill de guardia civil, però ja sabem que els guardias civils pares de separatistes catalans son bons i la resta son dolents. Com deia aquell: ens falta pedagogia.
+21
-5
todo por la patria
Anònim, 02/11/2010 a les 00:36
Cot, que la Camatxo es filla de Guardia Civil, i ja se sap, todo por la Patria. Hahaha. Tens rao son uns pobres desgraciats, el seu partit son una colla de talibans, i als del PP catala els fan fer el ridicul dia si, dia tambe a canvi de res.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Us sentiu concernits per la visita del Papa?
Vots totals: 577


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: