Dissabte, 6 de novembre de 2010 | 18:37
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Elegia pels campions

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
isidoro
Elegia pels campions
Els miols d'Isidoro
05/11/2010 13:10
Però homes, com heu pogut caure en el parany del corrupte Villar? Mal -però que molt mal!- està això de cobrar les primes de campions del món a Sudàfrica per estalviar-vos 132.000 euros en impostos per càpita que hauríeu d'haver dipositat a l'Hisenda del vostre pais, que a més us adora. Quina llàstima que hàgiu comès aquest error de fenicis, vosaltres, que guanyeu tots els diners del món i sou admirats pels mes petits que us volen imitar i semblar-se a vosaltres! Què els direm quan siguin grans? Que sou uns peseteros? Que us assembleu a la Sanchez Vicario que s'anava a deixar els beneficis a Andorra amb carnet de ciutadà d'aquest paradís fiscal? No m'ho puc creure. Aquí ha d'haver-hi un error. Un dia d'aquests, estic segur, que recapacitareu i ordenareu al vostre assessor fiscal que repari aquesta pífia i lliuri els diners, que legalment heu camuflat, en qualsevol dels despatxos que la Senyora Salgado té per tota Espanya, al que no deixem d'acudir diverses vegades a l'any fins i tot els gats, perquè, per si no us ho han explicat, les carreteres, els hospitals, les pensions dels vells i fins i tot els camps de futbol per als més joves es construeixen amb els diners que "gairebé tots" posem en la caixa comuna d'un lloc molt poc popular que es diu Hisenda. I, per si no queda clar, aquest Isidoro vostre creu que, en plena crisi, hem de fer-ho amb mésr entusiasme, encara que això suposi que deixem de prendre'ns la canya del migdia o el viatge que tant ens il·lusiona segons les possibilitats de cadascú. Sona a l'Elegia que va escriure Miguel Hernandez, ja sabeis:

Tanto dolor se agrupa en mi costado,
que por doler me duele hasta el aliento

Doncs això és el que hi ha, de moment. Entès machotes?

I ara cridin amb mi: Quin President de la Federació Espanyola de Futbol tenim! Com diria el gran TIP si estigués entre nosaltres: Santo Varón!

Miauuuuuuu…..!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1