Dissabte, 6 de novembre de 2010 | 18:53
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Manifest d'intel·lectuals conservadors a favor de Sánchez Dragó

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PSOE amenaça amb denunciar-lo davant el Defensor del Menor
Manifest d'intel·lectuals conservadors a favor de Sánchez Dragó
Cultura 05/11/2010 11:46
Segueix la polèmica amb Sánchez Dragó. Després que el PSOE anunciés que denunciarà a l'escriptor davant el Defensor del Menor per "pederasta confés", un grup d'intel·lectuals propers a la dreta el defensen en un manifest.
sanchez-9drago
En el mateix, titulat ‘Contra la crema de llibres. Manifest per Fernando Sánzhez Dragó', s'assegura que "el que menys importa és l'assumpte que ha donat lloc a l'escàndol". I afegeixen que "això només és un pretext per arremetre contra un escriptor que molts detesten per professar idees que s'aparten radicalment dels valors políticament correctes que pesen avui sobre la nostra societat".

Entre els signants es troben Fernando Savater, Gustavo Bueno, María Dueñas, Luis Alberto de Cuenca, Benjamín Prado, Juan Bonilla, José Luis Garcia, Miguel Dalmau, Jesús González Green, Álvaro Bermejo o Luis Racionero.

Mentrestant, el portaveu socialista en la Comissió de Control de Ràdio Televisió Madrid (RTVM), Juan Antonio Ruiz-Castillo, ha anunciat que denunciaran a Dragó davant el Defensor del Menor, i han instat a Telemadrid a retirar el programa que presenta l'escriptor. "Vostès han de retirar aquest programa o per respecte als madrilenys o almenys per la baixa audiència (1,45%)", va reflexionar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1