Dissabte, 6 de novembre de 2010 | 18:41
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Pedro León salva Mourinho

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Madrid empata a dos davant el Milan
Pedro León salva Mourinho
Esports 03/11/2010 22:57
P. Alegre.- El Madrid ha dominat el partit a Sant Siro, però ha vist com Inzagui li donava la raó a Mourinho en remuntar el gol inicial d'Higuaín. Sort ha tingut el portuguès d'un rebel, Pedro León, qui ha contestat a les crítiques amb un gol a l'últim minut que ha suposat l'empat.
Pedro León celebra el gol amb Higuaín
Després de menysprear Pedro León en roda de premsa per les insistents preguntes dels periodistes sobre la no convocatòria de l'extrem espanyol, Mourinho ha vist com el murcià el  contestava amb el gol salvador, en el descompte, després de rebre una gran passada del nou Benzema, qui mancant gol s'està convertint en un gran assistent.

Higuaín havia avançat el Madrid a la primera part, després de rebre una gran passada de Di Maria dins de l'àrea. Els blancs han controlat el partit i han creat ocasions per guanyar amb solvència, però no les han aprofitat.

A la segona part Inzagui ha demostrat perquè Mourinho va assenyalar com la principal amenaça dels rossoneros a un davanter de 37 anys. El jugador italià ha marcat els dos gols que donaven la volta al marcador, el segon en fora de joc.

L'empat serveix als blancs per certificar la seva passada a la propera ronda, al costat del Bayern de Munich i el Chelsea, que han vençut aquest dimecres en els seus respectius partits.

En la resta de la jornada destaca la golejada de l'Olimpique de Marsella davant el Zilina, al que ha endossat 7 gols.

I Cluj-Bayern 0-4
I Basilea-Roma 2-3
F MSK Zilina-Marsella 0-7
F Chelsea-Spartak 4-1
G Milan-Reial Madrid 2-2
G Auxerre-Ajax 2-1
H Shakhtar-Arsenal 2-1
H Partizán-Braga 0-1
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1