Dissabte, 6 de novembre de 2010 | 18:37
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Pitjor impossible

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
JOSEP PONS
Pitjor impossible
JOSEP PONS
04/11/2010 13:54
Els dirigents del món del futbol segueixen pensant amb els peus, el lamentable és que estiguin tan lluny de la virtuosidad futbolística dels professionals.

L'última decisió de permetre els fitxatges en qualsevol moment de la temporada és una més -i no són poques- de les quals provocarà encara més desigualtat, per si ja era poca en la competició de lliga.

Si la mateixa ja és exclusiva de dues pel seu diferent potencial social i econòmic ara els clubs grans podran fitxar a qualsevol jugador fins i tot en la decisiva recta final de la competició alterant el curs normal de la competició, una barbaritat!

Com ho és que s'obligui per clàusula a l'Hèrcules a pagar dos milions d'euros al R. Madrid si vol alinear en el partit que els enfronta al jugador Drenthe.

Que magnetisme tan monumental té el futbol per seguir creixent malgrat tal quantitat de despropòsits.
Antonio
05/11/2010
No metas por medio el caso del Drente; es un jugador que pertenece al Madrid y que el Madrid le paga una parte de la ficha. En todo lo demas tienes razon; esto acabara en una liga para dos o tres, el resto se lo pasara en grande jugando y regalando los puntos de esos partido y, aparte, tendran su propia competición. Yo lo haria asi; contra el Barça, el Madrid y tal, sobtre todo de visitante, sacaba los juveniles y a disfrutar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1